Försäljningen av Galaxy S9 hemma ler inte: lägre än den som registrerats av Galaxy S8

Note: We hope you enjoy reading this article: Försäljningen av Galaxy S9 hemma ler inte: lägre än den som registrerats av Galaxy S8

Samsung Galaxy S9, den senaste toppen i sortimentet som presenterades av det sydkoreanska företaget som presenterades för ungefär två månader sedan, är inte förvånande ur synvinkel försäljning i Sydkorea jämfört med sin föregångare, Galaxy S8, under samma period förra året.

Enligt uppgifter som samlats in av Etnews och rapporteras av InvesterarenSamsungs enhet har hittills spelat in ca 707 000 enheter som säljs i det sydkoreanska landet. Denna figur, sedd vid sidan av miljon av enheter som såldes under samma period av Galaxy S8, det är inte tröstande för det sydkoreanska företaget, åtminstone i dess ursprungsland.

Å andra sidan måste vi tänka på att dessa uppgifter endast hänvisar till Sydkorea och därför inte kommer från officiella Samsung-kanaler de kan inte föreslå slutsatser på en generell nivå. Bland de hypotetiska orsakerna till denna nedslående försäljning i det asiatiska landet jämfört med fjolårets topp i sortimentet kan vi nämna prishöjningen.

Vi påminner om att andra källor har rapporterat hur försäljningen av de senaste Samsung-smarttelefonerna ligger i linje med vad som hände förra året med Galaxy S8 och S8+. Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button