Försäljningen av Galaxy S4 sjunker och Samsung överväger att gå i förtidspension för Galaxy S III

Note: We hope you enjoy reading this article: Försäljningen av Galaxy S4 sjunker och Samsung överväger att gå i förtidspension för Galaxy S III

Samsung hade börjat väldigt bra, kanske på grund av förbeställningar av Galaxy S4, vilket gjorde att den kunde nå 10 miljoner sålda enheter under den första månaden; men sedan förändrades något.

Enligt ETNews faktiskt beställningar på smartphonekomponenter för juli motsvarande 6,5 miljoner GS4, mot 12,2 miljoner i maj och 10 miljoner i april: i praktiken en minskning med 50 % jämfört med den ursprungliga trenden. Även om det i sig fortfarande är väldigt höga siffror, åtminstone för genomsnittet av tillverkare, är Samsung inte vilken som helst, och även om det är tydligt att de initiala volymerna inte är lätta att upprätthålla över tid verkar det gå sämre än väntat.

Detta kan orsaka a förtidspensionering av Galaxy S IIIvilket särskilt för ett oerfaret öga (och med “öga” talar vi om estetik) snarare är liknande Galaxy S4 (och vems fel kommer det att vara?). Det betyder inte att vi förväntar oss att se GS III försvinna från hyllorna över en natt, men om dess tillgänglighet blir mindre än väntat innan tiden skulle det absolut inte vara förvånande.

Vi återkommer i alla fall till ämnet med nästa försäljningssiffror, men detta bör fortfarande inte få några återverkningar på uppdateringen till 4.2.2 av GS3 (som redan var sen på egen hand, men borde komma under loppet av sommar).

Relaterade artiklar

Back to top button