Föredrar du namnet Galaxy Note 10 Pro eller Galaxy Note 10+? Samsung verkar ha mycket tydliga idéer (videor och foton)

Samsung skulle välja den nomenklatur som redan har antagits med Galaxy S-serien.

Nästa topp i Samsung-sortimentet, den nya Galaxy Note 10, kommer att presenteras i mitten av vår sommar, nästa augusti 7 i New York. Viktig information dyker upp idag på namnet av den största i Note 10-familjen.

Motsats till vad som hittills har sagts på enheten kunde Samsung följa den filosofi som antogs med sortimentet Galaxy S och ring Galaxy Note 10+ den största modellen av nästa smartphone den kommer att marknadsföra. Nyheten kommer från Bilder som du kan se i galleri nedan: dessa är faktiskt skärmdumpar tagna från a video- på YouTube-kanalen TechTalkTV, som skulle ha fått en förhandsgranskning av smarttelefonen. Från bilderna kan vi se starta upp skärmen som föreslår namnet och centralt hål som borde rymma den enda främre kameran.

LÄS OCH: LG V50, recensionen

Dessutom, frånvaron av en öronkapsel stöder teknikhypotesen Ljud på skärmen som vi pratade om för några dagar sedan och tack vare vilken Galaxy Note 10+ skulle lita på benledning för att överföra ljudet i samtalet. Det är inte möjligt att tydligt se enhetens baksida: du kan se den bakre kameran ordnad vertikalt och flankeras av LED-blixt och ToF-sensor.

Hur mycket vi kan lita på av videon och det därav följande namnet på Samsung-smarttelefonen? Nog, också varför skulle vara online med den nomenklatur som företaget valt för sina produkter som redan marknadsförs. Men fram till den 7 augusti skulle vi inte ta det för givet.

Via: SamMobileKälla: TechTalkTV (YouTube)

Relaterade artiklar

Back to top button