Förbeställ Xperia XZ2 och XZ2 Compact och få de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden i present!

Note: We hope you enjoy reading this article: Förbeställ Xperia XZ2 och XZ2 Compact och få de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden i present!

Förbeställ Xperia ™ XZ2 och XZ2 Compact och få ett par trådlösa Sony hörlurar i present, brusreducerande och med högupplöst ljud

Milano, 14 mars 2018 Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) meddelar att det från och med idag kommer att vara möjligt att förbeställa sina två nya flaggskeppsprodukter – Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact. För alla som förbeställer smartphones, ett par Sony WH-1000XM2 trådlösa, brusreducerande och högupplösta ljudhörlurar, med ett kommersiellt värde på cirka 380 €.

XZ2 och XZ2 Compact, som precis avslöjades på Mobile World Congress i Barcelona, ​​stod ut för den uppslukande underhållningsupplevelse de erbjuder, förutom de stora innovationerna när det gäller kamera-, skärm- och ljudteknik, och den fantastiska nya designen som passar perfekt i handflatan.

Toppmodellen Xperia XZ2 integrerar en 5,7” HDR Full HD +-skärm i 18:9-format[1], erbjuder oöverträffad underhållning som låter dig lägga till en taktil komponent till det du tittar på tack vare det innovativa Dynamic Vibration System, låter dig skapa HDR-videor i 4K samt spela in i Super slow motion med 960 fps i Full HD-format. Utrustad med den ultrakraftfulla Qualcomm® Snapdragon ™ 845 med stöd för LTE X20-nätverket, ger den uppslukande upplevelser, ansluter med mycket hög hastighet (upp till 1,2 Gbps) och har högkvalitativa ljudegenskaper. Xperia XZ2 Compact, å andra sidan, har det bästa av Sonys teknologi i en kompakt, högpresterande design. 5 ”Full HD + HDR-skärm som klarar storbildsunderhållning, kraftfulla stereohögtalare och en mängd premiumfunktioner som också finns i storebror, som alla uppdateringar av Motion Eye™ 2018 inklusive 3D-skapande för selfies och Super slow motion med Full HD-upplösning, samt förstklassiga fokus- och slutarverktyg. XZ2 Compact inkluderar även alla Sonys avancerade ljudtekniker och drivs av den snabbaste och senaste Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobilplattformen.

Förbeställningen[2] kan utföras från 14 mars till 5 april 2018 hos en av de återförsäljare som finns på det italienska territoriet, via de webbplatser med tillägget “.it” som ansluter sig till initiativet (kan identifieras genom reklammaterialet som visas på försäljningsställena eller genom banners som publiceras på webbplatserna).

När beställningen har gjorts, mellan 14 mars och 5 april 2018, måste användaren ansluta till webbplatsen xperiapreorder.it (även tillgänglig från webbplatsen www.sonymobile.it) och registrera sig med lämpligt formulär, ange sina personuppgifter, e-post adress, telefonnummer, namn på butiken eller webbplatsen med tillägget “.it” där förbeställningen gjordes och uppladdning av skanningen eller fotografiet av förbeställningsbeviset/kvittot samt ge samtycke till behandling av deras personuppgifter .

Från och med den 6 april 2018 kommer Xperia XZ2 och XZ2 Compact att finnas tillgängliga på marknaden. Alla som har förbeställt och registrerat sig får – från 6 april till 6 juni 2018 – ett mejl innehållande en länk genom vilken konsumenten kan slutföra registreringen på sajten. Alternativt, efter att ha köpt produkten, kommer de att kunna komma åt webbplatsen www.sonymobile.it, gå in i avsnittet som är dedikerat till initiativet eller via direkt url xperiapreorder.it, och slutför registreringen.

Användare kommer att uppmanas att ange leveransadress för priset, IMEI-koden (som finns på produktförpackningen) och ladda upp, i lämpligt avsnitt, skanningen eller fotografiet av inköpsbeviset för produkten (faktura, samtal kvitto, kvitto eller motsvarande dokument) och etiketten på IMEI-koden som är fäst på utsidan av försäljningspaketet samt samtycke till behandling av personuppgifter.

När all information har validerats av ansvarig personal kommer konsumenten att få priset direkt på den angivna postadressen. Om smarttelefonen returneras kommer användaren också att behöva lämna tillbaka priset gemensamt.

Prisoperationen är endast giltig på det italienska territoriet.

Kompletta regler för prisoperationen på www.sonymobile.it.

Hörlurar levereras separat.

[1] Xperia XZ2 fångar och lagrar 4K-video i HDR med 10-bitars färgdjup i HLG-format. Verifierad av Strategy Analytics’ SpecTRAX-tjänst mot publicerade 5 ”displayvideospecifikationer för mer än 11800 smartphones. Uppdaterad den 22 december 2017. För mer information om Strategy Analytics resultat, se följande sida: www.sonymobile.com/testresults/ [2] Prisoperationen är giltig från 14 mars till 5 april 2018 i hela det nationella territoriet. Metoderna för hantering av förbeställningar följer de villkor som tillämpas av varje säljare.

Relaterade artiklar

Back to top button