Forbes är villiga att satsa på att detta är Galaxy S9! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Forbes är villiga att satsa på att detta är Galaxy S9! (Foto)

Gjorda i samarbete med Ghostek, ett företag som producerar skal och andra tillbehör till smartphones, bilderna du hittar i slutet av artikeln ska porträttera den slutliga versionen av Galaxy S9. Eller så rapporteras det Forbes. Personligen är vi lite mindre övertygade än så, också för att, om man tittar just på Forbes “exklusiva” prejudikat, har det inte alltid funnits absolut precision.

I princip ska smarttelefonen vara han. Det är nu säkert att kamera bakre kommer att vara i centrum, med fingeravtrycksläsare nedan, liksom det Galaxy S9 kommer bara att ha en bakre sensormedan Galaxy S9 + kommer att ha två, alltid staplade vertikalt. Det är också väletablerat att vi kommer att ha en infinity-skärm, vars kanter verkar ännu tunnare än den tidigare modellen.

Det senare kan dock skilja sig lite från det som illustreras. Vanligtvis är diagrammen som finns hos tillverkarna av fodral exakta när det gäller elementen i relief (kamera, knappar, portar, högtalare, etc.

), medan på framsidan, som inte kräver speciella omslag, är informationen inte så detaljerad.

I alla fall, huvudkamera åt sidan, kommer Galaxy S9 att ha mycket gemensamt med Galaxy S8 (nyckel Bixby Och ljuduttag ingår, om någon skulle tvivla), och ingen kommer säkert att märka den där extra millimetersskillnaden i ramarna, jämfört med dagens bilder, när smarttelefonen presenteras. I detta avseende, håll dig fri i slutet av februari, nära Mobile World Congress 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button