Förbättrad Air Gesture och S Pen i Galaxy S5 och Note 4, tack vare Synaptics

Note: We hope you enjoy reading this article: Förbättrad Air Gesture och S Pen i Galaxy S5 och Note 4, tack vare Synaptics

Synaptics skulle ha bekräftats igen av Samsung att producera pekkontrollerna till nästa Galaxy S5 och Note 4, efter att även ha gjort de från föregående generation (och av olika Lumia, åtminstone de som också fungerar med handskar).

Fågelperspektiv och den Luftgestsom låter dig interagera med din smartphone utan att ens röra den fysiskt, bör vara bland de första som drar nytta av den nya tekniken som introducerats av Synaptics, trots ultraljud som setts i Las Vegas.

LÄS ÄVEN: Ultraljudsgester

Bland de mest känsliga förbättringarna bör det finnas arbetsavstånddet vill säga vi kommer att kunna interagera med telefonen utan att nödvändigtvis vara väldigt nära den med handen, och även inmatningen bör vara mer exakt, särskilt när det gäller S Pen. Smarttelefonen kommer faktiskt att kunna känna igen spikar på 2,5 pi (som jämförelse är Note II:s S Pen 5,5 pi), vilket kommer att resultera i mer exakt frihandsskrivning.

Det verkar också som att Synaptics har lyckats innehålla kostnader sin egen teknik, vilket säkert kommer att vara bra för Samsung; vi får sedan se om det också kommer att vara bra för slutkonsumenten, när vi vet försäljningspriset för den nya toppen av det koreanska företagets sortiment, men det säger sig självt att vi inte hoppas på mycket.

Relaterade artiklar

Back to top button