Förbättra ditt Cyberpunk 2077-ljud med denna ljudöversynsmod –

Mods återgår till Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 börjar bli det spel vi alla förväntade oss när det lanserades, om än gradvis. För det är sant det CD Projekt Red har ännu inte slutfört detaljerna. tills de bryter något med framtida patchar, som hände med frågan om att använda moddar.

Lyckligtvis tog det lite tid att lösa det, och nu kan du Säkert ominstallera mods i Cyberpunk 2077 … Säkerhetsfelet har åtgärdats och allt du behöver göra är att se till att du har de senaste uppdateringarna för att börja använda de community-drivna mods. Bland dem alla finns det en som kan förbättra upplevelsen jämfört med originalförslaget i ljudsektionen.

Cyberpunk 2077 Sound Overhaul Mod

Cyberpunk 2077 har för närvarande flera problem som måste åtgärdas, och ljud för vissa av dem. Det finns tillfällen när spelets volym är helt obalanserad … Detta leder till att det finns tillfällen då ljud låter på olika nivåer, så du antingen studsar på grund av denna plötsliga förstärkning eller inte direkt märker en del av dialogen som spelas.

Som tur är, Floyd2099 – Det modder vem har en lösning: Overhaul Audio, en mod som justerar alla dessa ljudfiler så att de alltid låter på samma volym. Detta är viktigt eftersom du inte behöver höja eller sänka volymen då och då. På så sätt kommer du inte att skrämmas eller förlora något som sägs eller hörs under spelet.

Det enda problemet är att modden är ganska tung, även om detta också är förståeligt om man tänker på det cirka 800 filer kommer att ersättas … Så för att applicera det är det första du behöver göra att ladda ner denna 11GB ljudmod för Cyberpunk 2077 som har delats upp i 12 delar för att göra hela processen enklare om du inte har en väldigt snabb anslutning.

Om du av någon slump föredrar att ladda ner från Google Drive, kan du också göra det från denna andra plats, som fortfarande är mycket mer lämpad för alla utanför de vanliga Nexus-moddarna där den ursprungligen var värd. Eftersom registrering annars krävs och om kontot är gratis är den maximala nedladdningshastigheten begränsad.

När detta är gjort kommer alla filer att laddas ner och packas upp till din dator, allt du behöver göra är att ersätta dem enligt instruktionerna. Efter det är det dags för dig att försöka berätta vad du tycker, om det har förbättrats eller tvärtom, du föredrog allt som det var tidigare.