För många buggar med Android 11: Xiaomi-mods återgår också till Android 10

Det där Xiaomi har problem med Android 11 det får vi verkligen inte veta idag. Det har gått flera månader sedan den officiella utgåvan från Google, men de olika tillverkarna fortsätter långsamt med att få den stora uppdateringen till sina enheter. Speciellt när det gäller produktiva företag som Xiaomi, som bara 2020 lanserade ungefär 35 modeller inklusive Redmi, LITEN Och Svart haj. Hittills har cirka 20 modeller officiellt uppdaterats, men många användare väntar fortfarande på att få uppdateringen. Men det finns också de som föredrar att vara stilla med Android 10, med tanke på de många buggar som rapporterats av samhället.

Klagomål över att Android 11 inte har släppts har återupptagits för Redmi Note 9-serien, med tanke på de många tillgängliga varianterna. För närvarande har endast Redmi Note 9S Global, Note 9 Pro India fått en första uppdatering. Men överklagandet saknas fortfarande Not 9, Note 9 Pro, Note 9S EU, Note 9T, Note 9 Pro Max, Note 9 4G, Note 9 5G och Note 9 Pro 5G. Företaget har lugnat alla, men det är tydligt att utvecklarna har saktat ner i sin porteringsväg.

Xiaomi, problem med Android 11: kritiken om buggar växer

Redan med lanseringen av MIUI 12 hade många klagat på olika buggar, men med månaderna verkar situationen gradvis förbättras. Det finns fortfarande lite arbete att göra, men Android 11-porten komplicerar ytterligare saker för Xiaomi devs. Vi kan nämna de senaste problemen med aviseringar, men listan över buggar berör element som bakgrunder, gester, teman och prestanda.

Om flaggskeppen kan kompensera för flytproblem med sin extrema kraft är det inte så bra för de billigare men också mer populära modellerna. Till och med en Xiaomi-moderator talade om saken och sa att han återvände till Android 10 efter att ha provat en instabil Android 11.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Android 11

Själv hade jag uppdaterat Xiaomi Mi 10T Pro till Android 11, men jag återvände till MIUI 12 med Android 10, även om buggar inte saknas även med den här versionen. Vi hoppas att situationen kommer att förbättras avsevärt med början av MIUI 12.5, som kommer mot våren / sommaren och som du redan kan hitta vår förhandsgranskning av.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button