För DxOMark är Huawei P9:s kamera förbättrad jämfört med P8, men sämre än konkurrenterna

Note: We hope you enjoy reading this article: För DxOMark är Huawei P9:s kamera förbättrad jämfört med P8, men sämre än konkurrenterna

Kommer äntligen från DxOMark även den fotografiska prestationsanalysen av Huawei P9den senaste toppen av sortimentet från Huawei utrustad med en dubbel sensor, en RGB och den andra monokrom, från 12 megapixlar.

Som rapporterats av den välkända portalen är den fotografiska sektorn för Huawei P9 utan tvekan bättre än sin föregångare, Huawei P8. Vi pratar om en poäng totalt 80getts av 84 poäng erhållits inom sektorn Foto och kom igen 72 poäng erhållits inom sektorn video-mot 74 poäng totalt erhölls förra året från P8.

LÄS ÄVEN: DxOMark bekräftar: Moto G4 Plus är i paritet med iPhone 6s Plus

Båda enheterna får välexponerade fotografier i olika ljusförhållanden, med bättre vitbalans i fallet med P9 igen än i P8. Även dubbel LED-blixt det skulle hjälpa mer att få en bättre exponering av motivet med lite brus i mitten av bilden. För P9 bra färgåtergivning, snabb autofokus vid optimala ljusförhållanden, men situationen förvärras något vid bilder i HDRdär du ibland kan märka lite halo och lite för mycket brus när det gäller bilder med svagt ljus.

Med tanke på det enorma arbete som görs varje gång av DxOMark-teamet, hänvisar vi dig direkt till deras tekniska analys. Faktum kvarstår att enligt portalen som är specialiserad på denna typ av analys fotografisk del av P9 är sämre än konkurrenternas: Galaxy S7, HTC 10, LG G5 och Xperia Z5 skulle klara sig bättre. Med samma poäng (fotografisk sida, eller lika med 84) hittar vi dock iPhone 6s Plus.

Relaterade artiklar

Back to top button