För BQ Aquaris X2 och X2 Pro är väntan (nästan) över: väntas den andra veckan i maj (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: För BQ Aquaris X2 och X2 Pro är väntan (nästan) över: väntas den andra veckan i maj (foto)

Aquaris X2 och X2 Pro är de två nya smartphones av BQ, vars historia är något unik. Den spanska tillverkaren tillkännagav dem till och med en vecka före starten av MWC 2018, i samband med ett avtal undertecknat med Mediavärlden för försäljning av sina enheter på sin italienska också på de många försäljningsställen utspridda över hela territoriet. BQ kommunicerade inte många detaljer om de nya smartphones, förutom några intressanta bilder förhandstitt Och två magiska ord som i sig själva skapade en stor hype bland fansen: Android One.

Därifrån kommer därför förväntningarna från många potentiella köpare, som förväntade sig en nära förestående marknadslansering. Istället tappade de två smarttelefonerna helt spåret. I verkligheten var det dock främstotålighet av användare att spela en grundläggande roll i att skapa denna slöja av mysterium, eftersom BQ faktiskt aldrig hade meddelat ett releasedatum. Datum som nu äntligen är känt: den andra veckan i maj.

För specifikationer BQ Aquaris X2 och X2 Pro får vänta lite längre – vi vet att Pro-varianten borde ha en Snapdragon 660 och 4 GB RAM – men äntligen ser vi mållinjen. Den ökända omsorgen som BQ säkerställer för förverkligandet av sina smartphones, kombinerat med Oreo 8.1 i Android One-versionen skulle det kunna ge liv åt mycket intressanta alternativ i intervallet mellan 300 och 400 €. Hur många av er har troget väntat på dem hittills och kan inte vänta med att närvara vid presentationen för att övertyga er själva att köpa dem?

Relaterade artiklar

Back to top button