För att reta Samsung avtäcker Huawei B-sidan av Mate 10. Mer eller mindre.

Note: We hope you enjoy reading this article: För att reta Samsung avtäcker Huawei B-sidan av Mate 10. Mer eller mindre.

Samsung lanserar sin första topp i sortimentet med dubbla bakre kameror och Huawei, som har använt denna lösning ett tag, har inte riktigt hunnit stå vid sidan och titta. Välkommen till familjen med dubbla kameror! Så hälsar företaget Galaxy Note 8kommer ihåg det sedan P9Huawei använde två bakre kameror.

Faktum är att i det här “loppet” till dubbla kameror kunde vi också bry oss Ära, bara för att stanna hos Huawei, för att inte tala om HTC, som först och främst hade trott på det, men absolut inte helt. Poängen är i alla fall inte detta, utan det faktum att Huawei därvid också visade den första officiella bilden av Kompis 10.

Som du kan se på öppningsbilden, som du kan förstora nedan, ser Huawei Mate 10 ut som den som läckt de senaste dagarna, men det är utan LED-blixt. Eftersom vi inte på något sätt föreställer oss en smartphone utan blixt, tror vi bara att Huawei ville förenkla saker för att inte avslöja ytterligare element, eftersom det företaget var intresserad av i det här fallet bara var att insistera på det faktum att två kameror, vilket blir bättre än not 8 (observera hashtaggen #bortom galaxen)

Vi förväntar oss i alla fall även två varianter av Mate 10, och de är inte nödvändigtvis identiska till utseendet, så nedanstående ska bara tas som ett första smakprov på vad som komma skall.

När? Nästa 16 oktober i München.

Relaterade artiklar

Back to top button