Följ presentationen av OnePlus 6 som om du var i London, med den officiella livestreamingen

Note: We hope you enjoy reading this article: Följ presentationen av OnePlus 6 som om du var i London, med den officiella livestreamingen

Den 16 maj, datumet för presentationen av den efterlängtade OnePlus 6, närmar sig obönhörligen, men inte alla kommer att ha möjlighet att uppleva London-evenemanget på egen hand. Men om du inte vill missa de första ropen av den nya OnePlus-juvelen, har den kinesiska tillverkaren redan förberett sina sociala mediekanaler för live streaming av händelsensom börjar vid 18 italienska.

På den här sidan på den officiella OnePlus-webbplatsen kan du till och med lämna din e-post för att få en promemoria nära presentationen, precis som du kan ställa in den på YouTube, det huvudsakliga sättet att sända livesändningen. Inte den enda dock, för du kan följa den på samma sätt även på den officiella Facebooksidan och på profilen Twitter.

Istället kommer vi att finnas på plats, för att ta oss dit livestreamen inte tar dig, det vill säga beröra med handen den nya OnePlus 6 och att erbjuda dig det vanliga förhandsgranskning av video och våra heta intryck. Om du inte vill missa en enda detalj av OnePlus nya topp i sortimentet, håll dig uppkopplad på våra sidor på kvällen den 16 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button