fodral, remmar och mer. –

Utan tvekan några av de bästa trådlösa och oberoende öronsnäckorna du kan köpa om du vill njuta av det bästa ljudet utan en kabel. Dessutom, vilket är mycket ovanligt i Apples lösningar, är de kompatibla med alla enheter, oavsett operativsystem. Och detta är en av hemligheterna bakom AirPod Pro-hörlurarnas stora framgång.

Hur man tar hand om AirPods Pro

En högt respekterad produkt i branschen som inte kommer att göra dig besviken, utan tvekan erbjuder ett akustiskt landskap. Det stora problemet är att vi har att göra med en väldigt tunn produkt. För det första gör den unika designen hos Apple-öronsnäckorna dem mycket lätta att tappa bort.

Och även om du vet att du tappade dem har ett motsvarande slag utlösts och detta kan orsaka funktionsproblem. För att inte tala om andra problem som kan tynga ner användarupplevelsen eller få dig i trubbel. För att lösa detta problem har vi förberett en topp med de bästa tillbehören som du kan köpa om du vill. skydda din AirPods Pro från varje möjlig incident.

Det finns ett brett utbud av produkter och priser som är riktigt attraktiva, så du har ingen ursäkt när det kommer till att ta hand om dina Apple-hörlurar. Utan vidare, lämnar vi dig med vårt specifika val.

UV-sterilisator 59S

Ett av de största problemen med våra prylar är att vi inte vet hur man rengör dem. OCH ansamling av bakterier och smuts mycket mer än du tror. Om vi ​​lägger till det faktum att Apple-hörlurar, precis som alla andra modeller, bärs på örat, är faran dubbel, eftersom de kan vara en infektionskälla.

Du kanske tidigare har rengjort dina hörlurar med en fuktig trasa eller till och med en tandpetare för att ta bort smuts. Detta är en bugg, eftersom du av misstag kan skada din AirPods Pro. Det är därför vi rekommenderar en sterilisator. En mycket lättanvänd produkt som hjälper till att skydda dina prylar från bakterier och virus.

Flyorigin-fodral för AirPods Pro

Bortsett från sterilisatorlådan skulle det vara väldigt intressant om du hade Apple hörlursskydd … För att säga att AirPods Pro redan kommer med en väska, men dess fantastiska finish gör den till en något delikat produkt. Å andra sidan, med detta kvalitetssilikontillbehör kan du enkelt lösa detta problem.

Var försiktig, just den här modellen är verkligen ett komplett paket med olika element så att du kan ta hand om dina AirPods Pro och transportera dem på det bekvämaste sättet. Utan tvekan, en kvalitetsprodukt som inte borde gå till spillo om du har de senaste TWS-öronsnäckorna från det bitna äpplet.

Memumi fall

Om du vill skydda din AirPods Pro utan att tappa Apple-öronsnäckornas distinkta och förstklassiga design, missa inte detta höghållfasta silikonfodral. Dess egenhet ligger i det faktum att den helt transparent så att du kan visa upp din stil och vara i centrum för uppmärksamheten. Du kommer inte bli besviken!

NANTING omslag

Om du vill överraska din partner med ett AirPos Pro-fodral som också skyddar den från att tappas eller av misstag träffas, missa inte detta roliga rosa fodral. Stöttålig modell med snygg och rolig design.

öronkrokar elago

Vi går från transportväskorna till ett annat måste-ha-objekt om du vill skydda din AirPods Pro. Vi pratar om det extra stödet som håller dessa öronsnäckor stabila. Designen på Apple-hjälmar är helt enkelt utsökt, kvaliteten på varje por betonas. Men det här är inte en helt stabil modell.

Och om du ska träna med AirPods Pro är det mer sannolikt att de hamnar på marken, speciellt om du gillar mycket aktiva sporter som CrossFit. Lösning? Räkna med dessa små handtag som anpassar sig efter ditt öra för extra stöd som inte kommer att göra dig besviken.

Earpods för AirPods Pro

I själva verket fungerar dessa AirPods Pro bakre handtag exakt samma som den tidigare modellen. Därmed kommer de att ge extra stabilitet till dina hörlurar, så du behöver bara välja den modell som du gillar bäst ur estetisk synvinkel.

Rem för Airpods

Även om, för att vara ärlig, om du ska spela sport med AirPods Pro, satsa bättre på ett system som garanterar att du inte lämnar dem i det mest olämpliga ögonblicket … Det är här denna magnetiska rem kommer in, kompatibel med alla Apple-hörlurar. En enkel men mycket funktionell produkt.

Utbytbara kuddar

En av de fantastiska sakerna med Pro-modellen jämfört med de två första generationerna av Apples ikoniska hörlurar är att dessa AirPods äntligen inkluderar utbytbara öronkuddar. Problemet är att efter långvarig användning kan de misslyckas. Och det är ingen bra idé att använda hörlurar utan detta extra stödelement. Av denna anledning finns det inget att satsa på dessa ersättningsdynor för att lösa problemet.

elagos glassöverdrag

Ett vårdtillbehör för Apple hörlurar behöver inte vara fult. Och detta silikonfodral för AirPods är ett av de roligaste valen du hittar. En modell med en slående design och en liten karbinhake som kan hängas på nycklar eller en ryggsäck.

elago AW5 kåpa

Vi avrundar den här kollektionen med de bästa tillbehören du kan köpa för att få ut det mesta av din AirPods Pro med detta fodral som har en look som kommer att glädja spelare. Utan tvekan, en måstemodell för varje spelare.

Relaterade artiklar

Back to top button