Fodral och skal till iPhone X och XS: Rekommenderas mest –

Aspekter att beakta

Det finns några saker som vi tycker bör övervägas när du väljer ett fodral till din telefon. Dessa punkter tog vi inte bara hänsyn till när vi sammanställde denna kollektion, utan de är också råd som vi utifrån vår erfarenhet kan ge till alla som vill köpa ett tillbehör av denna typ.

  • Kompatibilitet: det finns många mobila enheter på marknaden, och även med bara Apple hittar vi ganska många. Det säger sig självt att du ska leta efter ett fodral som är kompatibelt med din iPhone-modell. Det faktum att iPhone X och XS har samma dimensioner gör att de också kan ha fodral som är kompatibla med det ena eller det andra (inte att förväxla med de av iPhone XS Max som inte är kompatibla).
  • Grad av skydd: Huvudsyftet med varje fodral eller fodral är att ge en viss nivå av stöt-, fall- och reptålighet, så tänk på att fodralet du väljer matchar detta och inte bara är ett designtillbehör.
  • Material som används: det finns inget oförstörbart material, eller åtminstone inte för den här typen av föremål, men det finns alltid bättre och sämre material för att garantera motståndet som nämnts tidigare.
  • design: Även om detta inte är en nyckelfaktor i det som tidigare har kommenterats, är det obestridligt att fodralet i slutändan måste passera genom ögonen, och ännu mer när det är en accessoar som måste bäras ett tag varje dag. Därför rekommenderar vi alltid att välja en design som är attraktiv för dig.
  • Pris: in Detta är trots allt en av de mest avgörande köpfaktorerna. Det höga priset ger inte alltid den bästa kvaliteten, och även om de billiga ibland visar sig vara av låg kvalitet, är det inte så som vi citerar i det här inlägget.

De mest stöttåliga fallen

De kanske inte är de mest användarvänliga fodralen på grund av deras hållbarhet, men de nedan är några av de bästa vi kan hitta för att helt skydda iPhone X / XS från alla typer av stötar och fall.

Urban rustning

Designad för att skydda din iPhone från alla vinklar. Det har ganska tjocka hörn som förhindrar skador på telefonen från att träffas av dessa delar, och ryggen är tillräckligt tjock så att det inte är några problem där heller. Och även om det är sant att skärmen är synlig, betyder det inte att den inte är täckt, eftersom tjockleken på höljet förhindrar direktträffar

På det estetiska planet finner vi olika mönster , även om det vid tidpunkten för publiceringen av artikeln finns några som är slut i lager. Hur som helst, de erbjuder alla samma skydd för din telefon, och även om deras prislapp är högre än vad vi kommer att se nedan, kan de mycket väl vara värda ditt köp.

Lanhiem hölster

Om du vill ha ett lite billigare alternativ än det tidigare så ligger inte detta Lanhiem märkesfodral efter när det kommer till fullt skydd iPhone. Den har ett robust bakstycke där telefonen knappast skadas. stötar och fall … Frontpanelen har fodral för skärm detta, förutom bra skärmskydd, stör inte peksensorernas och Face ID-sensorernas funktion.

Funda lanhiem

Mening svart eller röd finish , beroende på dina önskemål. Och även om den känns solid vid beröring, är sanningen att materialen i den inte äventyrar väskans ergonomi. Den återstående tjockleken räcker så klart för att inte få plats i vissa fickor, så det måste du ta hänsyn till när du bär din telefon med dig också.

Tillverkad av silikon

Silikonfodral är oftast de mest populära. Antingen på grund av deras mjuka beröring, lätta att rengöra, eller det faktum att de ser formella ut, är de några av de mest eftertraktade. Nedan kommer vi att berätta vilka alternativ som rekommenderas mest för oss i detta avseende.

kwmobil

Om du letar efter billigt alternativ utan tvekan kan detta vara en av de mest intressanta. Den är gjord av TPU-material, som kanske inte är lika hållbara som de vi nämnde i föregående avsnitt, men är extremt bekväma på grund av sin beröring och överbelasta inte din telefon. Dessutom är de fortfarande användbara för att undvika repor om de bärs i en väska eller ficka med nycklar eller andra vassa föremål.

Funda kwmobile

Bortsett från priset sticker detta märke ut för vad det erbjuder upp till 32 olika färger. Därför kan du säkert hitta ett omslag som du gillar. De är alla identiska i material, så det spelar ingen roll om du väljer det ena eller det andra.

Paket med 9 Leathlux fodral

Om du letar efter variation till ett enda pris, kanske denna uppsättning om 9 täcker in 9 olika färger blir det kommer i slutändan att tillfredsställa dig. Dom är väldigt smal fodral som låter dig ändra stilen på din iPhone X eller XS med deras färger: rosa, röd, ljusblå, mörkblå, svart, lila, grön, gul eller vit.

Leathlux Set med 9 fonder

De har ett hål i ryggen där de kan fortsätta att visa upp sina särdrag. Apples logotyp. Det är inte så att de är mest hållbara, men precis som de tidigare kan de hjälpa till att förhindra repor och repor på baksidan av enheten. Om det dessutom matchar ett bra skärmskydd kan det vara bra.

Genomskinliga fodral för ett snyggt utseende för din iPhone

Om du är ett stort fan av designen på din iPhone X och du är ledsen över att förlora den med ett fodral, oroa dig inte, eftersom genomskinliga fodral kan vara dina bästa allierade. Dessa fodral ger ett bra skydd utan att ge avkall på design, varav följande märken är de mest anmärkningsvärda.

Spigen täcker

Det är ett av de mest kända varumärkena på sistone när det kommer till genomskinliga lock. Det finns två huvudorsaker till detta: pris och kvalitet. De erbjuder riktigt billiga tillbehör, och i fallet med dessa fall, de blir inte gul. Vi kan hitta ultra hybrid tillval med kanter i olika färger (tillval), vilket garanterar ett bra skydd mot repor på baksidan.

foundation ultra hibrida spigen

Å andra sidan finner vi Kristallskal , från samma märke och som erbjuder bättre skydd tack vare böjda hörn … De kommer att skydda iPhone från potentiella fallproblem, där stöten uppstår i detta område, förutom att förhindra många stötar på skärmen just på grund av denna tjocklek på hörnen. Finns i både rosa och svarta ramar.

Crystal Shell spigen foundation

LAYJOY fodral

Om du letar efter en annan stil av genomskinliga fodral för din iPhone X eller XS, LAYJOY Signatur spegeleffekt Fallen är också av mycket bra kvalitet, liksom de tidigare, och deras pris är också mycket överkomligt. I det här fallet hittar vi bara en version tillgänglig med svarta ramar

grundläggande lekman

Även om detta inte kommer att skydda mot mycket hårda droppar, bör det sägas att de erbjuder mycket bra skyddsnivå tack vare hållbara material. Allt detta utan att ge avkall på en mjuk, ergonomisk touch, och dessutom, extremt rent och förblir inte gulaktig över tiden, vilket tyvärr många representanter för denna stil syndar.

De som erbjuder en mycket slående läderstil

Om du vill ge din iPhone X eller XS ett mer sofistikerat utseende, är dess fodral i läder eller konstläder utan tvekan några av de mest enastående. Om du gillar den här stilen kommer du att älska de kommande två omslagen som vi lyfter fram.

Mujjo Läderfodral

Det här märket har tagit fram ett skyddsfodral som är tillräckligt tjockt för att skydda iPhone på dess baksida och sidor, men inte för tjockt för att fortsätta ge bra grepp, och det ökar inte telefonens storlek nämnvärt. Den är designad med äkta läder med åldrad effekt detta ger den ett sofistikerat utseende.

Funda de cuero mujjo

Ingång till Madame Tussauds finns i olika färger : blå, brun, svart och grön. I alla dessa versioner hittar vi identiska egenskaper när det gäller design och styrka. Det senare är särskilt anmärkningsvärt eftersom det slits inte lätt ut. Beroende på vilken som väljs kan naturligtvis priset variera.

CANVAS fodral

Detta KANVASA-fodral har en annan design än det tidigare och tappar inte sin elegans i någon av versionerna som finns tillgängliga för iPhone X och XS (svart eller brun). I båda finner vi bra skydd mot slag och in för att undvika repor.

Funda KANVASA

På en estetisk nivå ser den också väldigt premium ut och är byggd med hjälp av material av mycket god kvalitet som förhindrar det snabba slitage som denna typ av överdrag vanligtvis drabbas av. Han briljerar också trådlös laddning utan att överhetta mobiltelefonen under processen.

Omslag av boktyp med omslag

Denna omslagsstil kanske inte passar alla publik eftersom den inte alltid är bekväm att använda. Det måste dock sägas att de också har en bra design och konstigt nog skyddar de enheter väldigt bra.

BYONDCASE fall

Vi skulle mycket väl kunna lägga till detta omslag till de starkaste fallen. Och vi kan hitta mycket hållbara material som sparar dig många stötar och fall tack vare sin mycket mjuka touch och lagom kompakta foder.

Funda BYONDCASE

Erbjuds i olika färger och stilen på locket, som stängs med en magnet, kommer också att vara det skydda skärmen så att du även slipper problem som repor och andra skador på panelen. Dess pris är verkligen överkomligt med tanke på vad den erbjuder.

Fodral för samling 3C

Detta är en av Det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet alternativ inom detta område. Den erbjuder ett fodral med graverade detaljer i olika färger och är fullt kompatibel med iPhone X och iPhone XS. Dess lock stängs med en magnet, och dess material är tillräckligt kompakta för att stå emot stötar, men alltid inom vissa gränser.

Samling Funda 3C

Det utmärker sig i att tillåta dig lagra kort eller sedlar i omslaget. Det går även bra att placera den som stå för horisontell placering av telefonen , perfekt för att visa multimediainnehåll. Den innehåller också en rem för enkel portabilitet.

Vilka är våra rekommendationer?

Alla omslag vi tillhandahåller i den här artikeln rekommenderas av oss, och eftersom de är olika stilar kan vi inte sluta med bara en. Om du vill veta vår åsikt om vilken vi skulle välja i varje kategori, kommer detta att vara vårt val:

  • Beständig Fodral: Lanhiem-fodralet verkar vara det mest framgångsrika för oss på grund av dess goda egenskaper och ett riktigt intressant pris för graden av skydd det erbjuder.
  • Silikonfodral: Även om förpackningen är mycket bra, tror vi att de individuella alternativen för kwmobile-märket kan erbjuda en bättre upplevelse i det långa loppet på bekostnad av större styrka.
  • Genomskinliga fall: Vi tror att Spigen erbjuder det bästa värdet för pengarna, och om vi har bråttom kommer vi att säga att Crystal Shell-varianten vinner spelet på grund av sitt högre iPhone-skydd.
  • Läder omslag: det första vi har kommenterat om Mujjo-märket hittills tycker vi är mer passande. Trots den högre kostnaden erbjuder den enligt vår mening en mer elegant design och överlägsna material.
  • Omslag med lock: i det här avsnittet kommer vi att fokusera på BYONDCASE-märkta fodral, eftersom det skiljer sig från den vanliga designen i denna stil och ger bra skydd från alla sidor av enheten.

Det här är inte de enda kvalitetsfodral vi kan hitta på marknaden i allmänhet och Amazon i synnerhet. Det finns andra bra alternativ som kanske hade varit möjliga om de inte hade övertygat dig.

Relaterade artiklar

Back to top button