FLO vinner SAP Global Award

FLO:s projekt för artificiell intelligens, FLO Wise, belönades vid “SAP Innovation Awards 2022”, som delas ut av företag som perfekt integrerar SAP Globals innovativa lösningar i sina affärsprocesser. FLO Wise valdes ut som bäst i transformationskategorin vid SAP Innovation Awards, där projekt från mer än 200 företag från 40 länder utvärderades.

FLO:s artificiella intelligensprojekt FLO Wise vinner SAP Global Award

Genom att realisera digitala transformationsprojekt inom alla områden från produktledning till logistik, från kundupplevelse till leverantörshantering och HR-system, bevisade FLO återigen att det är pionjären inom branschen med detta pris som det vann med FLO Wise, där det gjorde kundupplevelsen perfekt. Med FLO Wise-projektet, som valdes ut bland hundratals inspirerande innovationsberättelser runt om i världen och belönades med ett pris, hanteras artificiell intelligens-stödda returarbeten på tvådelad basis. Tack vare en artificiell intelligensassistent i FLO Wise; Kundnöjdhet uppnås i stor utsträckning genom att ta hänsyn till många parametrar såsom historisk returinformation om skadade produkter som kommit till butiker av kunder, grundläggande egenskaper hos produkten, analys baserad på säsongsmässiga förhållanden, kvalitetshistorik för leverantören som producerar produkten, retur statistik för liknande produkter och även tidigare kundbeteendeanalyser. I den andra delen av FLO WISE-projektet finns en lösning på de skor som är skoindustrins blödande sår och som har förlorat sin integritet (till höger eller vänster).

FLO:s artificiella intelligensprojekt FLO Wise vinner SAP Global Award

FLO:s biträdande chef för informationsteknik och logistik Burak Aktaş sa: “Vi har överskridit gränserna för traditionell detaljhandel och blivit ett globalt produktföretag med flera kanaler, flera varumärken och digitalt fokuserat. Med den förvandlande rollen av merchandising har vårt mål att gå utöver konsumenternas förväntningar och integrera online och fysiska kanaler format vårt teknikarbete. I den riktningen har vi blivit en pionjär inom många områden inom detaljhandeln med de projekt vi har genomfört för att betjäna våra kunder mycket bättre och vi har gjort exemplariska arbeten. FLO WISE, där vi hittar lösningar på de problem som är specifika för vår sektor genom att använda artificiell intelligensteknologi, tog plats bland de få projekt som fick utmärkelser från Turkiet vid SAP global awards, där projekten från mer än 200 företag från 40 länder var utvärderas. Jag vill tacka alla våra lagkamrater som bidragit till detta värdefulla pris för att de gjort oss stolta. Som en struktur som anammar principen att erbjuda det bästa till våra kunder varje gång med vårt fokus på digitalisering, kommer vi fortsätta att realisera tekniska transformationer på FLO och att förverkliga våra investeringar som formar vår sektor i denna mening. Under de senaste två åren har vi investerat totalt 105 miljoner TL i teknologi. Vi planerar att investera över 150 miljoner TL i teknik under de kommande två åren.”

Relaterade artiklar

Back to top button