Flerspråkigt alternativ kom till Dinlebi

Dinlebi, som kommer att slutföra sitt andra etableringsår i augusti, startade sin verksamhet utomlands med alternativet “tyska”. Med sin senaste uppdatering har Dinlebi lagt till ett flerspråkigt alternativ på tyska och engelska till sina funktioner. Dinlebi erbjuder mer än 6 tusen turkiskt innehåll och lägger till mer än 100 tusen tyskt och engelskt innehåll till sitt arkiv som ett resultat av ett avtal med Bookwire, en av Europas största ljudboksdistributörer. Det anges att spanskt innehåll och språkstöd kommer att publiceras mycket snart av plattformen, som utför sina europeiska aktiviteter genom sitt holländska kontor.

Hård konkurrens på den tyska marknaden

Nästan alla globala aktörer är aktiva i Tyskland, där lyssnandet på böcker och poddar närmar sig 20 timmar per användare och månad. Dinlebi sticker ut från sina konkurrenter som den enda plattformen som erbjuder en omfattande turkisk katalog. Dessutom, till skillnad från alla andra applikationer, sticker den också ut med sina applikationsfunktioner som att skänka böcker, lägga till omgivande ljud medan du lyssnar på en bok och dela ljud på sociala medier.

“Dinlebi” utomlands

Dinlebis grundare Ahmet Yaman, som sa att de var fast beslutna att verka under namnet Dinlebi från första dagen, sa: “Att bestämma varumärket är en rolig och spännande process. Namnet ger viktiga ledtrådar om varumärket. Nystartade företag har vanligtvis en dröm om att öppna sig för världen. Av denna anledning fortsätter äventyret som börjar med att försöka hitta ett globalt namn med tendensen till engelska förkortningar. Naturligtvis kan detta inte kallas absolut rätt eller fel. Men vi behöll vår prioritet att vara ett lokalt företag när vi bestämde oss för namnet. Vi stämplade det turkiska ordet “lyssna” som en essens. Enligt vår åsikt var det här ett tydligt ställningstagande, säger han.

Fortsätt exklusivt innehåll i Turkiet

Dinlebis grundande partner Ahmet Yaman betonade Dinlebis innehållsstudier i Turkiet, “Utländska och flerspråkiga alternativ är ett mycket viktigt steg för Dinlebi, men detta betyder inte att sätta Turkiet, som är vår huvudmarknad, i bakgrunden. Vi kommer att fortsätta med de speciella verk som vi endast publicerar i Dinlebi. Vi är den enda ljudboksutgivaren av vår nobelpristagare Orhan Pamuk. Vi publicerade nyligen hans verk som heter Plague Nights, och vi kommer att presentera hans andra verk inom en snar framtid. Vi har fört många sådana viktiga verk tillsammans med Dinlebi-användare inom en snar framtid och vi kommer att fortsätta att sammanföra dem. Vi är noga med att genomföra våra expansioner på både upplevelse- och innehållssidan tillsammans.” använde fraserna.

Vad är Dinlebi?

Dinlebi är en lokal nystartad ljudboksplattform. Det är den största inhemska aktören i sektorn i antal abonnenter och inhemskt innehåll.

Det finns ett arkiv med mer än 6000 turkiska och tiotusentals tyska och engelska ljudböcker, från aktuella populära böcker till de mest lästa, tidlösa klassikerna till specialskrivna verk från Dinlebi. Dinlebi har som mål att ge en trevlig upplevelse när du reser eller jobbar hemma, solar på sommaren, när du tar en paus från ditt arbete eller när du vill ta en paus från livet och bo själv.

Lägg till omgivande ljud

Var skulle du vilja lyssna på din bok? Skulle det inte vara skönt att lyssna på en ljudbok på tunnelbanan till jobbet som om du var på stranden? Tack vare dinlebi är det väldigt enkelt att lyssna på en bok vid den öppna spisen, när det regnar, eller vid havet eller på en tågresa. Du kan lägga till mer än 10 omgivande ljud till bakgrunden av innehållet du lyssnar på. Valet är upp till dig!

Push-Share

Med Push-Share-funktionen är det möjligt att dela boken du vill ha direkt på Instagram eller Facebook stories. Genom att trycka och hålla ned Push-Share-knappen på Dinlebi Player kan du spela in 15 sekunder av ljudboken och dela den i din berättelse.

Ge bort en bok med din egen röst

Dinlebi, som låter dig komma åt tusentals ljudböcker, glömmer inte dina nära och kära. Du kan ge en bok till din vän, älskare, familj genom att spela in din egen röst. Dessutom behöver personen som får gåvan inte vara prenumerant. Personen du skickade en gåva kommer att börja boken genom att lyssna på din röstanteckning först och kommer att kunna lyssna gratis i 30 dagar!

Flerspråkig stöd

Dinlebi har tiotusentals ljudböcker på tyska, engelska och turkiska. Du kan lyssna på dessa böcker genom att välja det applikationsspråk du vill ha och innehållsspråket du vill ha.

Relaterade artiklar

Back to top button