Flerportsladdare för att ladda flera enheter –

Det är möjligt att samma laddare eller laddarkabel är lämplig för flera enheter, men om vi behöver ladda två eller flera enheter samtidigt måste vi använda flera laddare och ockupera olika uttag i vårt hus. För att undvika detta kan vi använda en av väggladdarna med flera portar så att vi kan ladda flera enheter med en laddare, med endast en kontakt. Alltså behöver vi inte alla våra enheter är distribuerade i hela huset genom att ta upp alla pluggar och alltid ha en laddare för varje plugg.

Om du tycker att detta är en intressant idé undrar du förmodligen vad som händer om kablarna eller porttypen för varje enhet är av olika typ. Lyckligtvis kan vi hitta väggladdare med flera portar olika typer så att du kan ladda flera enheter samtidigt, även om typen av port eller kabel är olika.

Bland de viktigaste aspekterna att tänka på när man väljer en viss modell måste vi lyfta fram porttyp vi behöver rum enheter som vi vanligtvis behöver ladda samtidigt om vi vill eller behöver dem laddare tekniker snabbt och naturligtvis budget vad vi vill spendera. Men vi kommer att visa dig ett intressant urval av väggladdare multiport-laddare till bästa pris.

Flerportsladdare för att ladda flera enheter samtidigt

Baseus laddare

Universal väggladdare med tre laddningsportar, en USB-port och två USB Type-C-portar, kompatibel med de allra flesta enheter som mobiltelefoner eller surfplattor. Denna modell stöder olika snabbladdningsprotokoll som Quick Charge 3.0. Den har en mycket kompakt design och ett smart chip som intelligent anpassar utströmmen och spänningen till enheter för att undvika skador.

Laddare TOPK

Denna laddare från TOPK har även tre laddningsportar, vilket gör att du kan ladda upp till tre enheter samtidigt. Specifikt har den två USB-portar och en USB Type-C-port som levererar 65W maximal effekt. Med en normal laddarstorlek som vi kan bära i vilken ficka som helst, kan vi bekvämt ladda upp till tre enheter med en enda kontakt. …

IWAVION laddare

Om vi ​​letar efter en snabbladdande multiportladdare, då är den här från IWAVION ett utmärkt alternativ. Den har fyra USB-portar med snabbladdning på 3,0 och 30W effekt. Detta gör att vi kan ladda upp till 80 % av alla enheter på bara 30 eller 35 minuters laddning. Den är även Quick Charge 2.0-kompatibel och har en kompakt och lätt design.

RAVPOWER laddare

Om vi ​​är en av dem som ofta behöver ladda många enheter, kommer denna RAVPOWER-laddare att tillåta oss att ladda dem alla samtidigt, utan att ta upp alla uttag i huset. Den har 6 USB-laddningsportar med iSmart-teknik som kan automatiskt upptäcka och anpassa den optimala laddningsströmmen för var och en av de anslutna enheterna. Har flera säkerhetssystem för att skydda enheter från alla typer av överbelastning, överhettning, kortslutning.

JOOMFEEN laddare

Väggladdare med flera laddningsportar och Quick Charge 3.0-stöd. Den erbjuder utmärkt kompatibilitet för laddning av alla typer av enheter och olika säkerhetssystem för att undvika alla typer av skador på anslutna enheter samtidigt som de skyddas från överbelastning, överhettning eller kortslutning. Tillverkad av flamskyddande material.

ENDAST laddare

Treportars Quick Charge 3.0-laddare, så att du snabbt kan ladda två enheter samtidigt. Den har skyddsteknik för att undvika skador på batteriet på anslutna enheter. Den erbjuder bred kompatibilitet, en kompakt och lätt design och ett mycket ekonomiskt pris.

LENCENT laddare

Denna LENCENT-laddare är utrustad med tillverkarens exklusiva AUTO-ID-teknik, som kan automatiskt upptäcka anslutna enheter och leverera lämplig ström till var och en av dem, vilket säkerställer den snabbaste och säkraste laddningen. Den har ett säkerhetssystem för att skydda mot överspänning, överbelastning, överhettning eller kortslutning och bred enhetskompatibilitet.

Laddare Beikell

Denna väggladdarmodell med flera portar låter dig ladda upp till fyra enheter samtidigt. Den är utrustad med Beikell-teknik som ger laddningshastigheter på upp till 2,4 A vid dörren och upp till 5 A. Den har ett utmärkt säkerhetssystem för att förhindra skador på anslutna enheter under laddning, den är gjord av högkvalitativt och hållbart material och har en kompakt och lätt design.

Omew laddare

Denna Omew-laddare har fyra USB-portar med snabb och smart laddning eftersom den kan upptäcka var och en av de anslutna enheterna och deras laddningskrav för smart strömhantering. Den garanterar skydd mot överhettning, överbelastning, överspänning och kortslutning och har ett mycket stabilt hölje mot alla typer av stötar och fall.

Laddare Tooq

Vi hittar även denna Tooq-laddare med två USB-portar och kompakt design. Det här är en ganska enkel modell som låter dig ladda två enheter samtidigt och har skyddssystem som gör laddningen så säker som möjligt. Dessutom har den ett mycket överkomligt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button