Fler problem i MIUI 12 med kontrollpanel och aviseringar –

MIUI 12-uppdateringar fortsätter på alla terminaler som redan använder Xiaomi-lagerversionen, och tillsammans med mindre ändringar och modifieringar fortsätter problem dyka upp. Nyheter i mjukvara: istället för att förbättra systemet orsakar de fler krascher.

I det här fallet är de flesta problem som uppstår och påverkar användare relaterade till kontrollpanel och meddelanden MIUI 12 … Uppenbarligen fungerar inte nya versioner lika för alla terminaler, och vissa buggar blir föremål för uppmärksamhet från användare på forum och sociala nätverk.

Control Center fastnar på Xiaomi och Poco

Sedan kontrollcentret dök upp på mobila enheter med MIUI 12 har det blivit ett viktigt mål för kritik, och nu, nästan ett år efter lanseringen av MIUI 12, fortsätter vi att prata om dess problem. Xiaomi kommer inte till punkten att hitta en nyckel, och även om allt verkade ha åtgärdats genom att ta bort insynen i kontrollcentret, har felen återgått till den gamla ordningen i flera modeller, bland annat Xiaomi Mi 9T och Poco X2 .

Centro Control miui 12 problem

När användare försöker komma åt kontrollcentret låser det sig och börjar blinka, gör det omöjligt att logga ut från kontrollcentralen och tvingar användare att starta om mobiltelefonen. I andra fall, när du använder kontrollcentret, blandas bakgrundsfärgen ihop och förhindrar att den används. Det händer slumpmässigt och den enda lösningen som fungerar hittills är att gå tillbaka till den klassiska MIUI-meddelandepanelen genom att gå till Inställningar> Display> Kontrollcenter och meddelandepanel> Inaktivera nytt kontrollcenter.

MIUI 12-problem kommer i meddelanden

Hittills har MIUI 12-meddelanden inte avslöjat för många problem, men de senaste systemuppdateringarna orsakar också klagomål och mycket frustration på Xiaomi-telefoner. Aviseringar är en av de viktigaste delarna av systemet och allt fler användare ställs inför fel av olika slag.

Problem för miui 12-meddelanden

Frenesien kring aviseringar från meddelandeappar som WhatsApp, Telegram eller Messenger går så långt att de inte kan svara på snabba meddelanden, se röriga ut och till och med få otaliga aviseringar utan att gruppera, även om de kommer från samma konversation. I det här fallet åtminstone problemet verkar ha en lösning och det är MIUI 12.5 igen … Xiaomi själv har påskyndat en uppdatering som kommer att fixa aviseringarna på de Xiaomi-telefoner som drabbats mest av detta fel, och vi hoppas att om du är en av dem kommer uppdateringen att nå dig så snart som möjligt.

Relaterade artiklar

Back to top button