Fler nyheter om specifikationerna för Honor V10, en billigare Huawei Mate 10 Pro (men med ljudjacket)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fler nyheter om specifikationerna för Honor V10, en billigare Huawei Mate 10 Pro (men med ljudjacket)

Vilken ny smartphone från Honor till övre delen av intervallet och generöst tilltagna båda vid det här laget anländer det är ingen hemlighet. Med all sannolikhet kommer den i Kina – där den kommer att avtäckas den 28 november – att svara på namnet på Honor V10medan i Europa det kan komma under ett annat namn – det får vi veta den 5 december i London.

Från tidigare rykten vet vi också att denna nya smartphone kan vara en billigare version av Huaweis nuvarande flaggskeppsmodell, Mate 10 Pro. Nu har dock kollegorna på XDA-utvecklare har kommit i besittning av en experimentell firmware av Honor V10, användbar att ge oss mer information om specifikationer av den framtida modellen.

Om det inte finns några nya på SoC-fronten – antagandet av Kirin 970 av Mate 10 Pro – det finns bekräftelser på displayen från 5,99″ i upplösning 1 080 x 2 160 pixlar (så 18:9) producerad av BOE, denna gång dock inte OLED, utan inom teknik LCD. Batteriet bör vara något mindre rymligt än sin storebror, som kommer in kl 3 750 mAhmedan närvaron av minnesexpansionen signaleras igenom microSD.

Även bekräftat dubbel bakre kamera (utan Leica-märket) och den främre 13 megapixeln, den metallkropputan IP68-certifiering, men med välkommen närvaron av 3,5 mm ljudjacksaknas på Mate 10 Pro. Android-versionen bör vara 8.0 Oreo anpassad med EMUI 8.0. Vi väntar därför på förhandstitten av denna nya modell den 28 november och framför allt den 5 december för att lära känna variant som också kommer att landa på den europeiska marknaden – inklusive Italien hoppas vi.

Relaterade artiklar

Back to top button