Fler Galaxy S5 Active-specifikationer från GFXBench

Note: We hope you enjoy reading this article: Fler Galaxy S5 Active-specifikationer från GFXBench

Även om Galaxy S5 är i sig en ganska motståndskraftig terminal, Samsung ger inte upp sin tolkning “oländig“som i den tidigare modellen (som du ser på bilden ovan), är känd under smeknamnet Aktiva.

Med tanke på premissen kanske många av er undrar varför man gör en version resistent mot vatten, damm och spill om “mamma”-modellen redan har dessa egenskaper? Det enda svaret är att Samsung Galaxy S5 Active kommer att ha en ännu högre motståndsnivå.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5 Active på AnTuTu: här är de tekniska funktionerna (bild)

För några dagar sedanSM-G870, detta är kodnamnet för Samsung Galaxy S5 Active, det identifierades i AnTuTu-databasen från vilken vi fann att egenskaperna kanske inte skiljer sig från motpartens.

För några timmar sedan dök samma terminal upp istället på den lika välkända GFXBench avslöjar dess specifikationer än en gång som lägger till, till den tidigare listan, den 5,2-tums 1080p-skärmen som, enligt insiders, också kan vara en 5,1-tums LCD.

Under huven hittar vi istället en SoC Snapdragon 800 mot Snapdragon 801 som Galaxy S5 är utrustad med; data i linje med vad som redan har läckt skulle istället handla om 2 GB RAM-allokering, där kamera bak- från 16 megapixel och framsidan från 2 MP, 16 GB lagringsminne och Android 4.4.2 KitKat.

Vid det här laget ser vi fram emot ett officiellt tillkännagivande från Samsung som kan komma till evenemanget den 12 juni där den nya surfplattan också kommer att presenteras. Galaxy Tab S.

Relaterade artiklar

Back to top button