Fire TV för bil, Amazon vill erövra bilen –

Fire TV och Alexa i bilen för att du ska känna dig som hemma

Satsar på erövra bilen detta är inget som borde överraska någon. För många är detta en av de platser där de tillbringar mest tid efter hemmet och jobbet. Så att erbjuda dem allt de kan njuta av i bekvämligheten av sitt hem är vettigt.

Dessutom, om vi lägger undan de bilar som används mest i vardagen för att flytta från en plats till en annan, och fokuserar på lösningar som husvagnar eller skåpbilar, som blir så trendiga tack vare hela nomadlivstemat och viljan att njut av olika sätt att resa på grund av covid, eftersom denna kurs är ännu mer vettig.

Dessutom, har alla funktioner i Fire TV har också allt som Alexa har att erbjuda. På så sätt kan du göra nästan vad som helst från bilen. Du kan styra lamporna eller vilken ansluten enhet som helst och till och med komma åt möjliga säkerhetsdata för de installerade kamerorna för att se till att allt är i sin ordning.

Och ja, du kan också göra allt från din mobila enhet, surfplatta eller dator, men detta är något som alltid kommer att hända, och tanken bakom dessa satsningar och integrationer är att kunna njuta av en mycket bekvämare upplevelse. Dra nytta av vad varje system har att erbjuda istället för en produkt för allt.

Dessutom, om Tesla lanserar Cyberpunk 2077 i sina bilar varför inte få Amazon att få sina Fire TV-apparater att fungera med de tjänster och appar som finns tillgängliga i vilken bil som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button