Finns det en lösning på problemen med Poco X3 NFC-batteriet? –

Poco X3 NFC är en smartphone som inte tog för lång tid att komma till listan över årets bästa saker, åtminstone i mellanklasskatalogen. Men ju fler som testar telefonen, desto mer sannolikt kommer nätverket att översvämmas av klagomål, vilket händer i det här fallet med Xiaomi-telefonen.

Om vi ​​går till Xiaomis communityforum, hänvisar de flesta inlägg som öppnas av användare till Poco X3 NFC-batteriet. Och detta är inte för att berömma den, utan för att betona att den laddas för snabbt vid måttlig användning, utan långa spelsessioner eller med inställningar som innebär en kraftig minskning av batteritiden.

Tydligen är den senaste systemuppdateringen (återigen MIUI 12 slösar batteri) orsaken till de flesta problemen med telefonen.

Hej, jag har en X3 NFC, sedan senaste uppdateringen känner jag att batteriet laddas ur snabbare (jag lämnar en ögonblicksbild). Jag skulle vilja veta om de kan fixa detta i en framtida patch, och inte bara jag. Jag har version 12.0.7 och jag gjorde ett bra jobb med version 12.0.6.

Samma sak händer mig, bara det raderas med några minuters mellanrum och statistiken startar om, och jag kan inte se hur snabbt batteriet laddas ur, även om det inte ens har gått halvvägs sedan uppdateringen. Det är väldigt irriterande att inte kunna kontrollera och se vad de spenderas på så snabbt.

Är batteriet tillräckligt lågt?

Personligen vill jag påpeka att Poco-mobiltelefonen är en som vi ännu inte har kunnat analysera, så vi kan inte förvirra oss vare sig för mobiltelefonen eller för användarna. Med hjälp av tester från olika operatörer ser vi att en smartphone med en alltid påslagen skärm överstiger 8 timmar, men effekten av 120 Hz på varaktigheten av denna autonomi är märkbar. Dessa tester utfördes dock med tidigare versioner av den berörda programvaran.

Vad kan du göra?

För nu är det mest tillrådligt att vänta på den nya MIUI 12-uppdateringen, som har relaterade korrigeringar som gör detta Poco X3 NFC-batterifel till ett minne blott. Men eftersom vi inte vet när detta kommer att hända, kan du alltid mildra effekterna av detta fel genom att följa dessa tips:

  • Använd batterisparläge för att kontrollera appförbrukningen
  • Koppla bort anslutningar som du inte använder, till exempel GPS
  • Minska antalet animationer och undvik superbakgrundsbilder, en av de nya telefonfunktionerna som drar mer ström.
  • Schemalägg energisparsessioner
  • Sluta använda Mi-kontot på din telefon

Källa> Xiaomi Community