Fingeravtrycksläsaren under displayen på Xiaomi Mi8 Explorer Edition ser väldigt snabb ut! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Fingeravtrycksläsaren under displayen på Xiaomi Mi8 Explorer Edition ser väldigt snabb ut! (Foto)

Vivo X21 UD var första smartphone att marknadsföras under sensor för avläsning av fingeravtryck integrerad under displayen. Innovationen, trots att den är kontroversiell på ett tekniskt plan, har tagits med ett visst intresse av användarna och har varit även introducerad i Xiaomi Mi8 Explorer Editionavslöjades igår.

Båda smartphones använder sensorn utvecklad av Synaptic – för att vara exakt Clear ID-modellen FS9500 – men Xiaomi har tagit ledningen: Mi8 EE lägger faktiskt till en Trycksensor vilket skulle göra det möjligt för fingeravtrycksläsaren springa mycket snabbare.

Som du kan se från GIF i galleriet, Fingersläppoperationen verkar riktigt snabb! Sensorn borde faktiskt känna igen att trycket som appliceras skiljer sig från den “vanliga” beröringen och skulle aktivera läsaren som tillåter en mycket snabbare igenkänning. Vi har ännu inte kunnat prova det på egen hand (det är lämpligt att säga det!), men vi kan bara hoppas att den här lösningen kommer att lösa en av de stora kritikerna mot den nya tekniken.

Relaterade artiklar

Back to top button