Final Fantasy Remasters för iOS och Android: Datum och prissättning –

Ytterligare sektioner har inkluderats som bestiary, konstgalleri, musikspelare och den efterlängtade save game at any time-funktionen, som är särskilt efterfrågad nuförtiden, och det kommer att vara fantastiskt när man spelar från en Smartphone.

PC-versionen kommer ut tidigare

Vi visste också att spelen skulle komma till PC i juli, så det exakta släppdatumet var okänt. Tja, det kommer att bli dagen innan Android- och iOS-släppet, eftersom Square meddelade att den 28 juli kommer vi att kunna få hela samlingen av denna remastrade. Naturligtvis, precis som med mobila plattformar, kommer bara de tre första leveranserna att vara tillgängliga för tillfället, så vi får vänta tills Square Enix lanserar de andra tre senare.

För tillfället kan sex spel reserveras på Steam medan du njuter 22% rabatt , efter att ha fått ett totalt värde på 74,82 euro, även om vi också kan köpa spel separat. Om du väljer hela paketet får du några bonusar som bakgrundsbilder och ljudspår, så du har ett incitament att göra det.

Hur mycket kostar Android-spel?

Denna data har ingen siffra än, så vi får vänta tills den dyker upp i appbutiker. Tänk på att i fallet med PC-spel kostar spelen € 11,99 för de två första delarna och € 17,99 för resten av delarna, så du måste vara försiktig och komma ihåg denna siffra för att inte ge oss oväntade resultat. skrämma.

Relaterade artiklar

Back to top button