FIFA 21 går till stadion och kommer att ha 6 nya mobilspel –

Spela FIFA på Stadia

FIFA 21 kommer till Stadia den 17 mars för att ta det berömda fotbollsspelet från molnet så att du kan spela med ditt Ultimate Team var som helst. Således kommer FIFA äntligen in i Stadia-katalogen, även om du som alltid måste betala för spelet, eftersom tjänstepolicyn för tillfället förblir densamma: du måste betala en månadsavgift för Stadia Pro och köpet priset på spelet.

FIFA:s ankomst kommer efter att Google meddelat nedläggningen av två av sina utvecklingsstudior, och nyheten gjorde tjänsten en otjänst. Men de gjorde klart från Google att de tänker fokusera på plattformen och göra livet enklare för resten av utvecklarna, så att göra ett avtal med EA lugnar vattnet. Låt oss se om detta förhållande fortsätter att bära frukt.

Fler FIFA-mobilspel

Samtidigt meddelade EA också att de arbetar med 6 olika spel som täcker både simulator- och arkadlägen, så vi kommer att ha FIFA ett tag, oavsett din spelarprofil. För närvarande är detaljerna i denna erfarenhet okända, så vi måste vänta på att företaget ska fatta ett beslut i denna fråga.

FIFA för alla

Vi visste redan att FIFA är en guldgruva för EA. Med 325 miljoner sålda exemplar över hela världen under hela sin historia är serien i bättre form än någonsin, speciellt sedan mikrotransaktioner, ett sätt som har en legion av anhängare och ger vansinniga mängder pengar till företagets kassa. …

Med lanseringen av sex nya mobilappar kommer företaget utan tvekan att uppleva tillägget av lägen som Ultimate Team i dessa delar, så kvartalsbokslutet kan bli ännu mer intressant med fler spel som kommer ut. … Och EA behövde redan utforska mobilmarknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button