FCC-certifiering för Meizu M8c och M8c Lite: ny instegsnivå och första Android Go kommer? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: FCC-certifiering för Meizu M8c och M8c Lite: ny instegsnivå och första Android Go kommer? (Foto)

Efter presentationen av Meizu 15-serien och ryktena om det möjliga avtalet med TIM fortsätter den kinesiska tillverkarens manövrar för förlösa sig själva från ett 2017 som var lite tyst. Meizu vet väl att du inte bara bor på toppen av sortimentet och faktiskt arbetar den på åtminstone ett par nya modeller billigsom avslöjats avFCC.

För närvarande är de två smartphones kända med initialerna M810H/L Och M809H/Lrespektive tillskrivas av rykten till M8c Och M8c Lite. Enligt traditionen för serien av enheter markerade med bokstaven C.det här är två modeller med icke-högprofilspecifikationer: vi pratar om 2 GB RAM Och 16 GB internminnemed bakre kamera från 13 megapixlar och främre från 8 megapixlarför M8c, medan dess Lite-version är nöjd med ett minnesklipp 1/8 GB och kameror från 8 och 5 megapixlar. Men den största skillnaden kommer att ligga i programvara.

Om faktiskt M8c kommer att baseras på den traditionella Flyg migM8c Lite borde istället vara den första Meizu-smarttelefonen att gifta sig med Android Go-programmet. Från designsidan har vi fortfarande inga bilder som kan tillåta oss att bedöma linjerna, om inte en preliminär skiss som förutom att bekräfta närvaron av ljuduttag, det säger oss inte så mycket mer. Båda smartphones – med stöd Dual sim och till 20 LTE-band – kan avslöjas inom kort, vi kommer att hålla dig uppdaterad i händelse av nyheter i frågan.

Relaterade artiklar

Back to top button