Farväl drömmar om Essential Phone 2: företaget läggs ut till försäljning

Note: We hope you enjoy reading this article: Farväl drömmar om Essential Phone 2: företaget läggs ut till försäljning

Essential Phone var en av de smartphones som talade mycket om förra året, även om den initiala försäljningen inte var bra, har företaget följt mycket noga mjukvaruutveckling släpper betydande förbättringar. Men de som ville ha en Essential Phone 2 kommer att bli besvikna, särskilt med tanke på att företaget självt kan vara för såld.

Efter att ha fått ett flertal privata investeringar från fonder som t.ex Amazon Och Redpoint Venturesföretaget grundat av skaparen av Android, Andy Rubingenomfört en marknadsundersökning avseende enhypotetisk försäljning och det verkar som att man på allvar överväger denna lösning. För att läggas ut till försäljning borde de vara det alla patent av företaget e hårdvaruprojekt förflutna och framtid.

Detta innebär att vi kommer aldrig att se Essential Phone 2till vilken företaget han arbetade konkret och till förmån för vilken han hade avstått från utvecklingen av andra hårdvaruprodukter. Alternativet för företaget skulle vara att börja med ett partnerskap med Foxconn, för att få ett lättare liv inom hårdvaruutveckling och för att behålla åtminstone en del av smartphonemarknaden.

Situationen är förvisso inte lätt för Essential, som alltid har fått möta oväntade svårigheter som att vissa anställda säger upp sig några månader efter grundandet. Vi återkommer för att uppdatera dig om historien så fort det finns ytterligare utvecklingar.

Relaterade artiklar

Back to top button