Fantastiskt all dataåterställning, borttagen dataåterställningsprogramvara –

Många användare tror att när en fil väl har raderats kan den inte längre återställas, vilket inte är helt sant. Och faktum är att när en fil raderas av någon anledning, försvinner den inte direkt från vår hårddisk, utan frigör lagringsutrymme. men den förblir dold tills den skrivs över av en annan fil. Naturligtvis, ju kortare tid som förflutit sedan den togs bort, desto större är sannolikheten för återhämtning. Det är därför det finns program som det vi kommer att se nedan.

Any Data Recovery, ett kraftfullt filåterställningsverktyg

Fantastiskt vilken dataåterställning som helst programvara för dataåterställning , med vilken du kan återställa videofiler, foton, musik, dokument, arkiv, e-postmeddelanden, mappar etc. Det spelar ingen roll om filen har formaterats, raderats eller förlorats på vår dators hårddisk, extern hårddisk, flash-enheter, minne kort eller andra flyttbara lagringsenheter.

Denna kraftfulla programvara låter dig återställa data under olika omständigheter, såsom oavsiktlig radering, diskformatering, tömning av papperskorgen, radering av en partition, maskin- eller mjukvarufel, virusinfektion eller någon annan omständighet. oväntad dataförlust.

Med detta program kommer vi inte att hitta en fil som motstår detta, vilket gör att vi kan återställa alla typer av filer, till exempel:

  • Foto : JPG, PNG, RAW, GIF, JPEG, BMP, TIF, PCX, TIFF, TGA, EXIF, FPX, SVG, PSD, CDR, PCD, DXF, UFO, EPS, AI.
  • Video : AVI, MOV, QT, MPG, MP4, FLV, WMV, RMVB, 3GP, SWF, MKV, RM, ASF, DIVX, MPEG, MPE, VOB, DAT, RA, RAM.
  • musik : MP3, WMA, MID, OGG, WAV, AAC, M4A, APE, TTI, RA, AIF, AIFF, AU, VOC, MOD, S3M, MTM, FAR, KAR, IT.
  • Nödvändiga dokument : DOC, XLS, PPT, ODT, ODS, PDF, DOCX, XLSX, PPTX, OLE, TXT, XML, CHM, PST, DBX, WPS, DPS, ET, ONE, MPP, MDB, ACCDB, PST.
  • Komprimerade filer : RAR, ZIP, 7Z, BZ2, ISO, IMG, TAR, GZ, TAZ, TGZ, LHA, LZH, CAB, TZ, Z, BZIP2, GZIP, WIM, AR, ARJ, DMG
  • Andra filtyper : PCT, PDS, PFX, PLT, PRC, PRT, PSF, PST, PTB, PTF, PYC, PZF, PZH, QDF, QKT, R3D, RDC, REG, RES, RFP, RPM, RW2, RX2, ACE, ADO , ALS, AMD, AMR, ASL, SES, SIB.

Återställ alla typer av raderade filer

Så snart vi startar programmet kommer dess huvudmeny omedelbart att visas med extremt enkelt gränssnitt … I grund och botten hittar vi fyra block i den centrala delen med funktioner som vi kan utföra: “Recover Deleted Files”, “Recover Formatted Files”, “Deep Recovery” och “Create Image”.

Återställa raderade filer

Den här funktionen låter oss återställa raderade filer som tömts från papperskorgen och filer som raderats från en specifik partition. Så snart vi klickar på den kommer följande skärm att visas där vi måste välja lagringsenhet för att söka efter raderade filer. På fliken Avancerad skanning kan vi välja vilka typer av filer vi vill hitta för att filtrera efter våra behov.

När vi har valt en enhet klickar du på knappen “Starta skanning” i det nedre högra hörnet. När det är klart kommer följande fönster att visas, där vi kan se alla raderade filer som kan återställas, grupperade efter kategori. För att fortsätta med återställningen, välj helt enkelt önskad fil och klicka på knappen “Återställ”.

Återställ formaterade filer

Denna funktion liknar den föregående och låter dig återställa förlorade filer. på grund av oväntat format hårddisk ifall vi inte har säkerhetskopierat dem tidigare. Proceduren är densamma som i föregående fall, eftersom vi bara behöver välja en modul och utföra en skanning för att hitta filerna som raderades under formateringen av enheten.

Djup återhämtning

Med denna funktion kan vi göra djupgående forskning för att kunna återställa filer som av misstag förlorats genom att skanna oanvända volymblock för att återställa data. Denna typ av skanning tar betydligt längre tid än vanligt. Förfarandet förblir detsamma som i de tidigare fallen.

Skapa bild

Härifrån kan du skapa en bild av det valda området. Denna bild kan användas för att återställa data om media det finns dåliga sektorer … Denna metod tar en sektor-för-sektor-bild av den valda delen, som vi kan använda senare för att återställa data. Du behöver bara välja en hårddisk eller partition och klicka på knappen “Skapa bild”.

Ladda ner Amazing Any Data Recovery

Amazing Any Data Recovery är ett program med Gratis version som låter oss återställa upp till 512 MB och som vi kan ladda ner från hans Honest Sign-webbplats. Om vi ​​behöver mer omfattande dataåterställning måste vi köpa en licens, vilket kostar 39,99 USD för personligt bruk och $ 89,99 för kommersiellt bruk. Den är kompatibel med Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista och XP, samt macOS. Installationen är enkel och snabb med hjälp av dess assistent, utan några försök att tvinga oss att installera annan oönskad programvara från tredje part.

Alternativ till Amazing Any Data Recovery

Om vi ​​letar efter ett program för att återställa raderade filer erbjuder vi flera alternativ till Amazing Any Data Recovery:

RecoveryRobot Pro

Det är en av de mest populära programvaran för dataåterställning för Windows eftersom den kan återställa alla typer av filer. Den har ett snabbsökningsläge och ett djupare läge för att hitta de svåraste filerna. Vi kan ladda ner RecoveryRobot Pro från följande länk.

Dataåterställning MiniTool Power

Detta program för att återställa raderade data har ett brett utbud av verktyg. Med deras hjälp kan vi analysera vår hårddisk, både ytligt och djupt, och på så sätt återställa förlorade filer. Den stöder alla typer av hårddiskar och lagringsenheter. Vi kan ladda ner MiniTool Power Data Recovery från följande länk.

Klokt dataåterställning

Detta kraftfulla program kan hitta all data som har raderats eller saknas från vår hårddisk. Den stöder alla större Windows-filsystem (FAT, exFAT och NTFS). Vi kan ladda ner Wise Data Recovery härifrån.

Relaterade artiklar

Back to top button