Familjen Wiko VIEW anländer till Italien: priser och tillgänglighet

Note: We hope you enjoy reading this article: Familjen Wiko VIEW anländer till Italien: priser och tillgänglighet

Wiko meddelar marknadstillgänglighet av den nya smartphone VIEW

Det franska telefonvarumärket gör tekniken allt mer demokratisk genom att lansera VIEW, widescreen-smarttelefonen för 199,99 euro på den italienska marknaden

Milano, 10 oktober 2017Wikodet franska telefonvarumärket i de fem bästa smartphoneföretagen i Västeuropa och fjärde aktör på den italienska marknaden, tillkännager officiellt ankomsten av den nya Wiko VIEWden första tillgängliga av de tre smartphones i det homonyma sortimentet som presenterades på IFA 2017.

I tecknet på det betydande “Se mer”-konceptet kännetecknas VIEW av en 18:9 widescreen som garanterar en uppslukande visuell upplevelse tack vare en större skärm och minskade kanter jämfört med en standard 5,7 “, de slutliga måtten och ergonomin är i själva verket de för en mer kompakt 5,2” smartphone.

VIEW är den första av de tre smartphones i det nya Wiko-sortimentet som presenterades på IFA 2017, som även inkluderar VIEW XL och VIEW Prime. De nya franska smartphones garanterar användarna att njuta av sensationella videor på den “stora skärmen” tack vare stabiliseringsmjukvaran, från 199,99 €.

Selfie precis som i verkligheten

Tack vare de främre kamerorna från 16 MP VIEW Och VISA XL och till det otroliga Dubbel selfiekamera från 20 + 8 MP av VIEW Primekommer användare att kunna ta fantastiska selfies av hög kvalitet med all bekvämlighet Mjukt ljus blixt ochAuto-HDRsom alltid garanterar perfekta och brusfria bilder, också tack vare effektiviteten hos den utmärkta bildsensorn med en bländare på f / 2,0 Och 5P linser som ger utmärkta resultat i alla ljusförhållanden. Det nya VIEW-sortimentet erbjuder oklanderliga självporträtt, men också mycket roligt, tack vare möjligheten att infoga filter och konstnärliga effekter som t.ex. Live Porträttskärpa Och Ansiktsskönhet. Dessutom kommer älskare av gruppselfies att kunna dra fördel av 120 ° vidvinkeln och funktionen Auto-Grupp selfietillgänglig på VIEW Prime, för att fånga alla vänner på scenen eller det minnesvärda landskapet bakom!

VIEW: smarttelefonen som utökar visionen

VIEW är utrustad med en 5,7″ HD vilket garanterar en exceptionell visuell upplevelse, även tack vare den främre kameran från 16 MP och till den bakre från 13 MPsom gör att kvalitetsbilder kan avnjutas i all bekvämlighet med 18:9-formatet.

Smarttelefonen har en Qualcomm-processorTM Quad-Core med 3 GB av RAM e 4G LTE-anslutningmen inte bara: förutom den nu oundvikliga fingeravtryckssensorn och den senaste versionen av AndroidTM Nougathar ett minne av 3 GB från Bagge Och 32 GB från ROMutbyggbar upp till 128 GB med MicroSD.

TEKNISKA FUNKTIONER:

 • Tekniska funktioner:
 • 5,7 ”HD + uppslukande skärm
 • Skärm med bildförhållande 18:9
 • 16 MP främre kamera med Live Portrait Blur-effekt
 • 13 MP bakre kamera med 52 MP Super Pixel
 • Qualcomm-processorTM Fyrkärnig
 • 3 GB RAM
 • 32GB ROM (kan utökas upp till 128GB med MicroSD)
 • Dual sim
 • Selektiv fingeravtryckssensor
 • 4G LTE
 • AndroidTM Nougat

Den nya smarttelefonen från Wiko föreslås med elegansen i metalldesignen, tillgänglig i 4 olika färger: Svart, Guld, Deep Bleen och Cherry Red.

Wiko VIEW finns i Italien till ett rekommenderat pris på 199,99 medan VIEW XL och VIEW Prime kommer att finnas tillgängliga från och med november till ett försäljningspris på 229,99 € Och 269,99 €.

Relaterade artiklar

Back to top button