[Facepalm] Meizu är inspirerad av Donald Trump för inbjudningarna till hans nästa evenemang (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: [Facepalm] Meizu är inspirerad av Donald Trump för inbjudningarna till hans nästa evenemang (foto)

Gör Helio fantastisk igen“Det är så här Meizu bjuder in till sitt nästa event, som kommer att hållas på 30 november i Kina, under vilken Meizu M5 Note och Meizu Blue Charm X med största sannolikhet kommer att lanseras. Pro 7sätt era förhoppningar istället, för en källa nära företaget har bekräftat att den inte kommer att presenteras i år, och med tanke på att en variant av Pro 6 nyligen har lanserats, tenderar vi att tro det om så bara av logiska skäl.

Bekräftelsen av en MediaTek-processor kommer dock inte att förvåna någon, eftersom vi redan hade sett att M5 Note borde inkludera SoC Helio P10 / Helio P20tillsammans med 3 GB RAM, 32 GB internminne, 13 och 5 megapixelkameror och full HD-skärm.

Inget chockerande kort sagt, till den grad att det mest anmärkningsvärda nästan är citatet från USA:s nya presidenter, men det är inte första gången som Meizu lanserar sig i politiskt (o)korrekta inbjudningar.

Relaterade artiklar

Back to top button