Face ID och omdesignad design –

MacBook Air blir lättare

Utan tvekan är en av de viktigaste egenskaperna hos hela MacBook Air-sortimentet vikt. Denna dator designades från början för att vara mycket lätt att transportera på grund av dess storlek och vikt. Detta måste gälla för resten av generationerna, vilket är anledningen till att Apple kommer att lära sig och kunna minska dess vikt och tjocklek ännu mer. Utöver skärmdesignen kommer vi också att se några förändringar på grund av minskningen av tjockleken på ramarna. Men det skulle inte innebära att storleken på skärmarna skulle öka, som skulle förbli på 13 tum.

Utöver dessa kosmetiska förändringar kommer Apple även att inkludera MagSafe Laddningssystem. Företaget hade redan upptäckt detta system, som redan var ganska föråldrat i iPhone 12 och iPhone 12 Pro. Dess huvudsakliga syfte är att förbättra startsäkerheten, och utan tvekan kommer det att vara en tillbakagång i det förflutna eftersom Macen redan har aktiverat den här porten. Det enda problemet du kommer att stöta på är att det måste finnas en dedikerad laddningsport. Mac-datorer kan startas över vilken USB-C-anslutning som helst just nu, men det kan komma att ändras. Detta indikeras av Mark Gurman själv, i strid med åsikten från Min-Chi Kuo. Det kommer också att tvinga designers att arbeta med alternativa Mac-laddare och få ut det mesta av dem.

Den stora hemligheten som fortfarande finns angående denna release är releasedatumet. Vissa analytiker pekar på 2022 med introduktionen av mini LED-paneler. Detta tyder på att vi under 2021 inte kommer att se några uppdateringar, även om alla dörrar är öppna.

Face ID kommer äntligen till Mac

Face ID låter dig låsa upp dina enheter säkert och göra betalningar enkelt. Detta är något som bara är tillgängligt på iPhones och iPads idag, men som så småningom kan nå Mac, enligt en ny Bloomberg-rapport. Apple kommer redan att förbereda den nödvändiga tekniken för detta just nu, och som sådan kommer den inte att vara redo för den uppdatering som förväntas i år. Rapporter tyder på att en andra uppdatering bör förväntas under 2022.

Det som verkar självklart är att nästa renovering kommer att åtföljas av en ganska intressant designförändring. Detta kommer att baseras på att krympa ramarna för att göra bilden mer modern och fräsch. Jag har inte sett några förändringar än så länge, men nu när ramarna krymper kan vi sluta se datorn. 23 till 24 tum liknande XDR-skärmen. På baksidan sa han adjö till den karakteristiska böjda iMac för att starta helt platt design … Men det fantastiska med den här uppdateringen kommer att vara det slutliga utseendet på M1-chippet, vilket kommer att ge det en mycket attraktiv bearbetningshastighet för proffs. För närvarande förväntas dessa nya iMac-datorer släppas mellan våren och hösten 2021.

Relaterade artiklar

Back to top button