Fabriksbilder för Razer Phone äntligen tillgängliga!

Note: We hope you enjoy reading this article: Fabriksbilder för Razer Phone äntligen tillgängliga!

Razer Phone har gjort sig ett namn sedan lanseringen som en av de mest innovativa enheterna på senare tid har den dock tyvärr drabbats av en rad små problem som har väckt mer än en diskussion och “skadlat” dess rykte. Nu, som utlovat för länge sedan, har Razer släppt fabriksbild (du kan hitta dem här tillsammans med kärna) i hopp om att de olika fel som användarna klagar på kommer att lösas.

Från och med idag kommer ägare till en Razer Phone inte längre behöva bli galen i dilemmat mellan flasha ett anpassat ROM (icke-trivial operation för de flesta användare) eller uthärda vredesutbrotten av din smartphone. Om du installerar fabriksbilderna återställs programvaran till dess ursprungliga tillstånd och det blir som att återställa helt ny telefon.

Innan vi påbörjar sådana operationer, ansluter vi oss till Razer och rekommenderar dig starkt att göra det läs de allmänna instruktionernaom du aldrig har gjort det kan det vara bättre att be omhjälp från en professionell.

Även om det inte är något att vara rädd för, är processen känslig och kan äventyra din smartphone. Hur som helst Razer påminner dig om att upplåsning av bootloadern ogiltigförklarar garantin.

Relaterade artiklar

Back to top button