Få en gratis hud med Overwatch Support a Streamer-evenemanget

I det här inlägget kommer vi att täcka Overwatch Support a Streamer-eventet, som ger dig ett gratis skal och hur du går med i det.

Under den andra betaversionen arbetar Overwatch-personalen med Twitch för att organisera eventet “Support a Streamer”. Tittare på Twitch kommer att belönas med ett unikt skal genom att prenumerera på deltagande streamers. Från 29 juni till 20 juli, stötta dina favoritstreamers för att tjäna det legendariska Medic Brigitte-skinet som kommer att låsa upp spelet och flytta till Overwatch 2. Evenemanget kommer att fortsätta från 29 juni kl 21.00 CET till 20 juli kl 21.00 CET.

Få ett gratis skinn: Overwatch Stöd ett Streamer-evenemang

Hur går man med i Overwatch Stöd en Streamer?

Logga in på ditt Twitch-konto. Om du inte har ett ännu, skapa ett gratis Twitch-konto först. Ange en av Twitch-kanalerna nedan. För att göra anspråk på belöningen, ge bort totalt tre (3) prenumerationer till personer av vilken rang som helst genom att sända live på en av de listade kanalerna. Anonyma presenter hjälper dig inte att nå ditt mål. Observera också att ditt Battle.net-konto måste vara länkat till ditt Twitch-konto. Om du inte vet hur man gör dettaSå här ansluter du Battle.net till ditt Twitch-konto Kolla in vår relaterade guide.

Få ett gratis skinn: Overwatch Stöd ett Streamer-evenemang

Observera att kampanjen startar den 29 juni 2022 kl 21:00. Prenumerationer som läggs före denna starttid kommer inte att räknas. Prenumerationer som ges i livesändningar som inte kategoriseras som Overwatch kommer inte heller att inkluderas i summan.

Få ett gratis skinn: Overwatch Stöd ett Streamer-evenemang

Lista över kvalificerade Overwatch Support a Streamer-kanaler

Få ett gratis skinn: Overwatch Stöd ett Streamer-evenemang

Hur används koder?

    Battle.netLogga in på ditt kontoutdrag Ange koden i rutan Lös in kod och klicka sedan på Lös in kod.

Kom ihåg att koder bara kan användas en gång! Byteskoder är inte redigerbara och all försäljning eller överföring av dessa koder är förbjuden. Dessa koder kan lösas in genom att ladda ner och spela Overwatch och kommer att upphöra att gälla den 31 december 2022 kl. 09:59 om de inte löses in. Det helt nya Legendary Medic Brigitte-skinnet kommer att delas ut som en belöning för dem som deltar i Overwatch Support a Streamer-eventet. Denna skal kommer att vara tillgänglig omedelbart i spelet och kommer att portas till Overwatch 2 vid release.

Få ett gratis skinn: Overwatch Stöd ett Streamer-evenemang

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om Overwatch-evenemanget. Och även, Datum för Overwatch 2 Beta tillkännages eller Hur man får Overwatch 2 beta Twitch-droppar Du kan också ta en titt på vårt innehåll med titeln.

Relaterade artiklar

Back to top button