EZVIZs presentguide: Dra nytta av Black Friday och Cyber ​​Monday-erbjudanden

ezviz Black Friday erbjuder

När det gäller säkerhetsanordningar är EZVIZ, ett varumärke som specialiserat sig på hemmavideoövervakningssektorn, ett av de viktigaste namnen när det gäller kvalitet till ett överkomligt pris. Vid tillfället för denna speciella vecka, EZVIZ presenterar sina erbjudanden för Svart fredag och den Cyber ​​måndag på hans Wi-Fi-säkerhetskameror bästsäljare och mycket mer. Bland märkets förslag hittar vi den helt nya IP-kameran C3X med integrerad AI eller olika lösningar, inklusive C6CN och C6N motoriserade inomhuskameror.

Alla EZVIZ-erbjudanden för Black Friday och Cyber ​​Monday

ezviz svart fredag ​​säkerhetskameror erbjuder

Som vi förväntade oss i början, Svart fredag från EZVIZ erbjuder en hel serie erbjudanden på företagets säkerhetskameror, med rabatter på upp till 50%. Vi har den ovannämnda kameran C3X till 36% rabatt, eller utomhusmodellen EZTUBE vid -50%. Uppenbarligen finns det också inomhuslösningar och C3A Duopack-paket med två batteridrivna kameror och bas.

Innan du lämnar dig till samlingen av erbjudanden tillägnad EZVIZ Black Friday, påpekar vi också den officiella butiken för varumärket på Amazon (du hittar den här). IP-kamerorna nedan är redan till salu fram till 29:59 på måndag 30 november.

Slutligen påpekar vi tre andra erbjudanden: i det här fallet kommer rabatterna att vara aktiva bara på dagar 26 och 27 november.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel Varför Huawei investerar i elbilar men inte producerar dem? Nästa artikel Xiaomi YouPin-sulorna värmer dina fötter och finns på Aliexpress

Relaterade artiklar

Back to top button