Expansys Italia öppnar en sida med de “inofficiella” funktionerna i Galaxy S IV

Note: We hope you enjoy reading this article: Expansys Italia öppnar en sida med de “inofficiella” funktionerna i Galaxy S IV

Om du går till den här adressen verkar det vara framför en komplett förhandsvisning av Galaxy S IV, komplett med en beskrivning av alla funktioner, inklusive processorn Exynos Octa på 1,7 GHzSkärmen Super AMOLED full HD (skyddad bland annat av Gorilla Glass 3 – men var det inte meningen att den skulle komma ut under andra halvåret? -), kameran från 13 megapixlar (2MP framsida) och funktioner ögonpaus och ögonrullningeller kontrollen av rullning tack vare ögonens rörelse, som vi nämnde igår kväll, också berikad av ytterligare detaljer, som det faktum att om vi tittar bort under en video, kommer den automatiskt att pausa.

Kort sagt, utseendet är något officiellt och definierat, förutom på andra sidan, längst ner i de tekniska egenskaperna (bland annat läser vi en 2 500 mAh batteri), finner vi en mindre lugnande varning: “dessa funktioner är inte officiella, de kommer att bekräftas vid den officiella releasen av produkten“.

Kort sagt, Expansys verkar klokt ha samlat alla rykten om nätverket som samlar dem på en enda sida, snarare än att ha läckt värdefull information om Galaxy S IV i förväg, och om du undrade var renderingarna publicerade av @evleaks, nu vet du (eller det kanske är tvärtom?). Det är meningslöst att diskutera deras äkthet, eftersom det verkligen står svart på vitt att de inte är bekräftade data (och om det bara vore ett sätt att skydda dig själv?), Men vi tror ärligt talat inte att den verkliga GS4:an kommer att avvika mycket från den här beskrivningen. , om inte Samsung bestämmer sig för att kasta bort oss alla. Låt oss åtminstone hoppas på det positiva.

Relaterade artiklar

Back to top button