EXKLUSIVT: THL W11 Monkey King hands-on

THL gjorde rubriker förra veckan med nyheterna om lanseringen av sin nya THL W11 Monkey King, den enda enheten som för närvarande är utrustad med en 13 megapixel bakre och främre kamera. Kommer denna “kung” verkligen att vara kungen av alla smartphones?

Funktionen som sticker ut i den här enheten är utan tvekan den dubbla kameran från 13 megapixlar! Medan Oppo har valt en annan lösning, den för den roterande kameran, har THL gått längre och satt in två olika sensorer för att få kvalitet både i standardbilder och i självporträtt. Låt dig inte luras, kamerorna är inte den enda nivån … THL W11 Monkey King har en 5-tums skärm med Full HD 1920 × 1080-upplösning, en förfinad design och ett uppenbarligen lågt pris!

THL W11 Monkey Specifikationer Kung
[komper pid=40 compareform=no]

Som vi kan se från specifikationerna har THL W11 inget att avundas för de olika Neo Noo3, JiaYu G4, UMI X2, iOcean X7 ..
Det är verkligen bland de bästa, om inte de bästa, kinesiska smartphonesna med Mediatek-chips som nyligen släppts på marknaden.

650x433xthl-monkey-king-leaked-4_jpg_pagespeed_ic_Do_kZ23Zqa
THL W11 Monkey King – Unboxing / Hands-on Video

Visa

650x488xthl-monkey-king-screen_jpg_pagespeed_ic_RhweZpXhA5

5-tumsskärmen på denna THL är väldigt ljus och OGS-panelen gör bildkvaliteten verkligen otrolig.
Upplösningen är den bästa marknaden kan erbjuda just nu, Full-HD 1920 × 1080 och pixeldensitet på 441 dpi.
Specifikationerna för W11 Monkey King är vad vi förväntar oss av en topp i det kinesiska sortimentet idag, THL besviker inte dessa förväntningar
Skärmen på denna smartphone är verkligen en underbar, skarp och framför allt livlig!

Kamera

Kameran, som vi redan har sagt, är den här enhetens starka punkt; främre och bakre kamera av samma kvalitet, 13 megapixlar. För att ge dig en uppfattning om kvaliteten gjorde vi två videor i 1080- och 720-lägen.

1080p videoexempel

720p videoexempel

Processor

650x488xthl-monkey-king-dual-sim_jpg_pagespeed_ic_-em8NhuKiA
THL W11 Monkey King drivs av Mediatek MT6589T fyrkärnig 1,5 GHz-processor och SGX544 GPU med upp till 357 MHz återgivningsfrekvens för att garantera allt högre prestandastandarder. För att bättre utvärdera dess potential jämförde vi den med Samsung Galaxy S3. Även om W11 Monkey King har en bättre upplösning, kommer resultaten att visa oss att prestandan inte skiljer sig så mycket från S3. Avid-spelare vet att de bästa spelupplevelserna behöver 2 GB RAM; THL W11 Monkey King kommer att tillfredsställa dem. Det finns också en annan version med 2 GB, W8S, men designmässigt är den verkligen mindre attraktiv.

Antutu riktmärke

Kvadranttest

3DMark

Utseende

650x488xthl-monkey-king-gaps_jpg_pagespeed_ic_skHHf0Fiqy
Monkey King är en 5-tums enhet men till skillnad från konkurrerande enheter är den mycket lätt att hantera tack vare de tunna ramarna. Ledningen har anförtrotts 3 upplysta kapacitiva knappar. Vikten är inte överdriven men framför allt kan den förvaras i fickan utan obehag tack vare en tjocklek på bara 8,66 mm.

650x488xthl-monkey-king-buttons_jpg_pagespeed_ic_JM7_ga3fBC
[Nota di Andi] Jag har sett några Monkey Kings bryta nära ström- och volymknapparna. Det bör noteras att den här enheten inte ens har ett avtagbart batteri; denna nackdel ändras dock i nästa version av smarttelefonen, Monkey King 2.

Slutsats

I slutändan är denna THL W11 Monkey King en mycket bra enhet. Den nya designen är bättre än företagets tidigare enheter och representerar en trevlig nyhet jämfört med de äldre Samsung-smartphonesna.
För dem som vill ha en 5-tums Full-HD 1920 × 1080-telefon för standardanvändning är 1 GB RAM-version mer än tillräckligt. de mest krävande användarna kommer säkert att välja 2 GB.

Om du gillar den här artikeln och inte vill missa alla våra uppdateringar, klicka på “gilla” på vår FACEBOOK-sida, följ oss på TWITTER och YOUTUBE, eller lägg till GizChina i dina cirklar i GOOGLE +.

[VIA GIZCHINA.COM]

Relaterade artiklar

Back to top button