Exklusivt: AirPods Max rabatterade till $449 i helgen

AirPods Max är rabatterade till 449 $ denna helg exklusivt för läsare, vilket ger det lägsta priset någonstans på de avancerade hörlurarna.

AirPods Max sjunker till $449

449 $ AirPods Max-erbjudandet är med tillstånd av den auktoriserade Apple-återförsäljaren Adorama när den aktiveras med denna prislänk och kupongkod APINSIDER. Alla fem färgerna är berättigade till affären.

Kampanjkoden på 100 $ ger den brantaste AirPods-rabatten över hela produktlinjen, enligt prisguiden, som spårar de billigaste AirPods-priserna under hela dagen. För att sätta besparingarna i perspektiv säljer Amazon samma SKU:er för $20 mer.

AirPods Max är inte heller de enda hörlurarna som säljs. AirPods Pro är också rabatterade under helgen, med Amazon som levererar det lägsta priset på $189,99.

AirPods Max $449 erbjudandeknapp


  1. Se till att du använder en webbläsare med cookies aktiverade som inte är i privat läge.
  2. Klicka på denna prislänk eller Adorama-länken i vår AirPods prisguide. Du MÅSTE klicka igenom våra länkar i samma shoppingsession som du använder vår kupong. Om du försöker spara en länk för sent, FUNKAR INTE kupongen. När du klickar på en prislänk kommer du att se ett pris som är högre än det annonserade (vi fixar det på ett ögonblick).
  3. Lägg till AirPods Max i din varukorg ändå, och när du är klar med shopping börjar du kassaprocessen.
  4. Leta efter en länk som säger “Har du ett presentkort eller en kampanjkod?” bredvid presentikonen. Klicka på det för att visa ett kupongkodfält.
    Var du hittar Adorama-kupongkodfältet
  5. Ange kupongkoden APINSIDER i fältet och klicka på tillämpa. Rabatten ska synas under “Promo Savings” ovanför ordersumman.
  6. Det är allt. Som alltid, om du har några problem kan du kontakta oss på [email protected] och vi ska försöka hjälpa till.

Ännu fler Apple-erbjudanden

Lägsta Apple-priser

har samarbetat med auktoriserade Apple-återförsäljare om ytterligare exklusiva erbjudanden som inte bara ger de lägsta priserna på många av artiklarna, utan också ger bonusbesparingar på programvara, tillbehör och mer. Här är några av helgens specialerbjudanden:

Relaterade artiklar

Back to top button