EVO 3D i Europa: HTC France bekräftar officiellt

Note: We hope you enjoy reading this article: EVO 3D i Europa: HTC France bekräftar officiellt

Det verkar som att HTC har haft nöje att exportera utländska modeller som tidigare var exklusiva för den amerikanska allmänheten (tänk till exempel på Incredible S, en gång tillgänglig endast med Verizon); i själva verket har den officiella bekräftelsen kommit att, som redan antagits, den hyllade EVO 3D också kommer att möta samma öde. Och vi klagar absolut inte.

A tweet från HTC France i själva verket lugnade han sina kusiner från andra sidan Alperna om ankomsten till deras land (och därför är det logiskt att utvidga konceptet till resten av Europa) av den första tredimensionella modellen av det taiwanesiska huset, även om det uppenbarligen finns där nämns inget om datum och priser (kom ihåg att EVO 3D kommer att släppas i USA i sommar).

I grund och botten talar vi bara om en 4,3 tums qHD med 3D-glasögon.free, utrustad med 1,2 GHz dual-core-processor, 720p 3D-videoinspelning, tredimensionella bilder, uppgraderad till Gingerbread och med det nya Sense-gränssnittet. Varför i hela friden skulle någon se fram emot det så snart som möjligt? Vad tror du? Videopresentation följer.

& feature = player_embedded “>

Relaterade artiklar

Back to top button