@evleaks visar oss lite av OnePlus 6, och vi gillar verkligen det vi ser!

Note: We hope you enjoy reading this article: @evleaks visar oss lite av OnePlus 6, och vi gillar verkligen det vi ser!

OnePlus 6 förbereder sig för kamp, ​​och den här gången verkar företaget vilja skaka av sig anklagelserna om likheter med konkurrensen som drabbades förra året med OP5. Vi hade redan fått antydningar om en kursändring, men de avgörande bevisen kommer nu från den vanliga Evan Blasssom visar oss en högupplöst rendering av baksidan av smarttelefonen.

Profil metalliskger Typ-C, ljuduttag Och högtalare i den nedre profilen, och ett bakstycke som ser ut som in trä och vad mer kurva på sidorna. I den andra, i mitten, ser vi en fingeravtrycksläsareoch över honom finns en optisk grupp som verkar för stor för att hålla en enda kamera, och som säkert kommer att hysa några två.

Den här bilden är helt i linje med den som läckte ut för en tid sedan, förutom materialen. På den tiden såg det ut som att bakstycket var av glas, men nu är det verkligen inte det. Med tanke på inspirationen från OnePlus är det mer än troligt att det finns flera varianter, och det förvånar oss inte så mycket.

På höger sida kan du också se vad som kan vara volymbalanshjulet, men att få andra detaljer från den här bilden är svårt. Om du märker något får du gärna meddela oss i kommentarerna. Faktum är att nedan lämnar vi bilden på omslaget för att förstora och sålla igenom lugnt.

Relaterade artiklar

Back to top button