evleaks lugnar LG-fans: G-serien är inte död och den nya G7 kommer verkligen

Note: We hope you enjoy reading this article: evleaks lugnar LG-fans: G-serien är inte död och den nya G7 kommer verkligen

Även om nyheterna om nya LG G7 verkligen inte är de mest uppmuntrande, de goda evleaks – artistnamnet på den välkände läckaren Evan Blass – återvände för att prata om nästa topp i det koreanska företaget för att sätta några punkter på situationen.

Begreppen som uttrycks av Blass är mycket enkla och lika exakta: de G-serien är inte död, och nya G7 kommer bara att vara modellen med kodnamnet Judy – även kallad Neo tidigare – redan avslöjats av några rykten som kommit under de senaste veckorna.

Sådana uttalanden bär inom sig ett Bekräftelse direkt på den nya modellens verkliga ankomst på marknaden, med all respekt för LG-fansen som redan blivit uppmärksammade de senaste veckorna.

Utöver det som redan har skrivits ville inte ens Blass avslöja annan information om G7, så vi vet inte vilket lanseringsdatum för denna nya smartphone från det koreanska företaget kommer att vara. Visst, med den förestående ankomsten av nya Huawei P20, när LG bestämmer sig för att lansera sin nya toppserie kommer den att hitta fältet är redan upptaget från riktigt skrämmande rivaler, och det här kanske inte är ett bra sätt till framgång.

Relaterade artiklar

Back to top button