Eventuella nyheter om Apple iPhone SE 3, pris och lansering –

Vet du när Apple kommer att lansera den?

Tja, sanningen är, nej. Om du följer ryktena om företagets produkter kommer du att få reda på att de aldrig avslöjar något innan deras officiella presentation. Dessutom säger de inte ens när de kommer att presentera dem, utan skickar istället direkt ett pressmeddelande eller annonserar ett evenemang för att presentera dem utan att säga att de kommer att presentera där. Nu finns det fler och fler läckor som avslöjar deras planer, och angående detta sägs “SE” dyka upp. början av 2022 så vi har lite mindre än ett år kvar på oss att ta reda på det.

Uppenbarligen kan vi inte ta denna information för given om inte Apple har bekräftat det, men det finns flera analytiker som förutspår detta i månader, och åtminstone finns det fortfarande inga rapporter som motsäger dessa datum. Det är sant att vi skulle gå från 4 år mellan generationer till 2, men med tanke på dess möjliga egenskaper låter detta inte alls orimligt.

Den dåliga nyheten är att detta kommer att vara en mycket långvarig iPhone SE.

Med tanke på vad de redan kända iPhone SE var, förväntar vi oss inte att en stor tredje generationens revolution kommer att överglänsa de dyrare modellerna. Det finns dock de där ute som tycker att det är dags att släppa en återutgivning av iPhone XR med en helskärmsfront, särskilt som den kommer att få ett modernt utseende även om den klipps av en IPS-panel eller en enda huvudkamera. … Allt tyder dock på det estetiskt skulle det förbli detsamma.

iPhone SE 2020

Detta är vad den asiatiska analytikern Ming-Chi Kuo förutspådde för några månader sedan och bekräftade i en färsk rapport. Kuo har en stor andel av besöken från källor nära Apples produktionskedjor, även om hans information uppenbarligen kan vara ofullständig. Enligt detta kommer 2022 iPhone SE att ge 5G-anslutning som en stor innovation, och detta kan vara ett bra argument för Apple att erbjuda. billigaste 5G-mobiltelefonen på marknaden och med alla fördelar som varumärket erbjuder på mjukvarunivå.

Fast det är sant att det kan inkludera Chip A15 vad iPhone lanserar i år är en fantastisk motor. Det är välkänt att den offentliga profilen för dessa telefoner inte är densamma som resten av iPhones, och 2020 lyckades de förvandla iPhone SE till en storsäljare, men det kommer att bli nödvändigt att se om den kommer ut enkelt och även 5 år efter övergången till mobiltelefoner utan några -eller frontramar. Den största fördelen som detta kommer att medföra kan vara pris som kan förbli densamma som den nuvarande.

Relaterade artiklar

Back to top button