Evan Blass visar oss framsidan av Samsung Galaxy Note 10+

Den här veckan är rykten om Samsungs nästa sak glödhet. Nu är det Evan Blass – aka @evleaks – som ger oss den som skulle vara den första framställa Pressmeddelande från Galaxy Note 10+.

Samma är omslagsbilden för denna artikel. Där kan du bara se framsidan av utrustningen, med S Pen som en oskiljaktig följeslagare.

Galaxy Note 10+: med hål i skärmen och utan hörlursuttag

Utseendet på phablet matchar helt tidigare läckor. Vi ser en front där skärmen är huvudpersonen med böjda kanter på sidorna, fortsätter traditionen implementerad från Galaxy S6 Edge. Naturligtvis kan du se framstegen i användningen av panelen med avseende på resten av kroppen mellan den generationen och den som snart skulle bli verklighet.

Ovan, i mitten, uppskattar vi hålet i visa motsvarar den främre kameran. Det är mindre än Galaxy S10 och S10e.

På den övre kanten visualiserar vi vad som skulle vara en mikrofon för ljudavstängning, en infraröd sensor och spår för SIM-kort (och förmodligen också för MicroSD).

Nu här anslutningen Jack 3,5 mm hörlursuttag är iögonfallande av dess frånvaro. Och även om det finns möjlighet att den kommer att placeras på sin motsatta sida, har vi i tidigare rykten rapporterat att Samsung kommer att ta bort det.

Å andra sidan finns på / av-knapparna och volymknapparna på vänster sida. Tja, i teorin skulle det första vara att slå på / av telefonen sedan knapp Bixby kommer också att tas bort.

Trots att vi inte uppskattar bakstycket uppmuntrar kombinationen av färger som kommer ut från skärmen den lutningsfärg som vi bevittnar vid andra tillfällen.

Att sluta, Blass påpekar att Samsung skulle ge oss tre varianter av denna terminal: en “normal”, en annan Plus och den tredje med anslutning 5G.

Källa: MSPoweruser

Relaterade artiklar

Back to top button