Ett riktmärke presenterar SM-J100F, ny Samsung-smartphone med 64-bitars processor

Note: We hope you enjoy reading this article: Ett riktmärke presenterar SM-J100F, ny Samsung-smartphone med 64-bitars processor

Det fortsätter att läcka information om nya smartphones i Samsung-serien som, trots att man vill minska antalet enheter för 2015, skulle kunna berikas med en ny. E-serien och en ny modell, vars kod är SM-J100F.

LÄS ÄVEN: Samsung kanske redan arbetar på “E Series”-enheter

Att avslöja det är en riktmärke som avslöjar denna nya enhet för första gången: enligt den information som rapporterats kommer smarttelefonen att montera en Marvell SoC med 64-bitars Cortex A53 fyrkärnig processor klockad till 1,2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB internminne och en 4,8″ skärm med WVGA-upplösning (800×480 pixlar). De inbyggda kamerorna är båda 5 megapixel med full HD-videoinspelning, inte LTE-anslutning saknas och operativsystem verkar vara Android 4.4 KitKat, som dock skulle kunna bli Lollipop innan släppet, för att fullt ut utnyttja kraften i 64 bitar.

Det finns fortfarande ingen annan information om den här enheten men att döma av funktionerna borde det vara en nybörjarprodukt som skulle kunna lanseras på marknaden till ett konkurrenskraftigt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button