ett program för att ta bort drivrutiner för Windows –

Drivrutiner är inget annat än de nödvändiga applikationerna för driften av olika komponenter anslutna till vår dator. Som standard har Windows en egen databas med ett stort antal drivrutiner. På samma sätt kör tillverkarna själva sina egna drivrutiner för att använda i fall Windows inte kan installera dem automatiskt.

Problemet vi står inför är att med tiden måste gamla drivrutiner som backuper samlas i onödan. Detta kan vara ett problem både när det gäller lagring, eftersom de tar upp värdefullt utrymme, och när det gäller att förhindra konflikter med nya uppdateringar som kommer upp som i slutändan saktar ner eller skadar vårt system.

Driver Cleaner är en applikation utvecklad av Driver Heaven Ltd. Det är enkelt, praktiskt och pålitligt, vilket kommer att hjälpa oss städa upp och eliminera delar av drivrutiner som finns kvar i vårt system efter att gamla drivrutiner tagits bort. Således hjälper det oss att undvika förarkonflikter, vilket säkerställer systemets säkerhet och stabilitet. Denna programvara erbjuder stöd för grafikkort ATI, nVidia, Creative, Realtek, SIS, 3Dfx, S3 och fler.

Avinstallera drivrutiner och undvik motstridiga Windows-drivrutiner

När du installerar programmet måste vi se till att vi har valt spanska i språksektionen. Så även om programmet tillhandahålls på engelska som standard, kan vi ändra språket direkt från dess gränssnitt.

Ta bort överblivna drivrutiner med ett par klick

Efter att ha startat applikationen hittar vi klassiskt gränssnitt , extremt enkel och lätt att använda. Vi kan börja med att ändra språket i avsnitten Alternativ och Språk. Här väljer vi “spanska” och klickar på “Spara” för att göra översättningen. Det är viktigt att vi under installationen väljer att installera översättningen så att vi kan ändra den senare.

När det är på spanska kan vi börja städningsprocessen. För att göra detta, klicka på fliken för att öppna rullgardinsmenyn varifrån vi måste välja drivrutinen som vi vill ta bort / ta bort resterna som orsakar oss problem, fel och slutligen klicka på “Rensa”. I vissa fall kan en omstart av systemet krävas för att säkerställa att spåren raderas helt.

Skapa säkerhetskopior för sinnesfrid

Fil säkerhetskopia kanske därför, om något går fel, har vi möjlighet att återställa systemet, samt utesluta vissa platser. Programmet har också ett verktyg som letar efter drivrutinsuppdateringar (ATI och nVidia) och varnar oss när en ny version är tillgänglig.

För att tala om för programmet att vi vill att det ska säkerhetskopiera drivrutinerna vi ska avinstallera måste vi öppna fliken Alternativ och sedan klicka på fliken Alternativ. Här hittar vi olika Bakcup lådor som vi måste aktivera om vi vill att de ska träda i kraft. När det är klart måste vi starta om programmet för att ändringarna ska träda i kraft.

Så varje gång vi rengör drivrutinerna kommer programmet att göra en säkerhetskopia av dem. Om vi ​​vill återställa den , vi måste gå till menyn Alternativ och klicka på “Recovery Cleaner” för att välja om vi vill återställa “File / Directory”, “Registry” eller “Journal”.

Slutsatser

När det gäller att ta bort överblivna drivrutiner från vår dator, till undvika konflikter eller eliminera utrymme från vår hårddisk Driver Clenaer kan vara till stor hjälp. Naturligtvis är det självklart att använda denna typ av program bär sina egna risker och vi bör inte avinstallera drivrutiner som vi inte är säkra på är värdelösa. I det här fallet rekommenderar vi alltid att aktivera säkerhetskopieringsalternativet så att vi vid eventuella besvär kan ångra alla felaktiga beslut.

Ladda ner Driver Cleaner

Driver Cleaner kan laddas ner gratis, även om du bör notera det på dess webbplats nedladdningar pausade av uppdateringsskäl. På Internet kan vi hitta flera sidor där du kan ladda ner den, till exempel härifrån. Observera att programmet för närvarande inte stöds, men det hindrar inte att det fungerar fullt ut. Den är kompatibel med olika versioner av Windows från XP till Windows 10.

Alternativ till Driver Clenaer

Om vi ​​letar efter ett program för att ta bort överblivna drivrutiner lämnar vi dig några alternativ att överväga:

Fusion drivrutin

Med denna kompletta PC-drivrutinapp kan vi styra enheterna som utgör den, vilket gör att vi enkelt kan installera och avinstallera drivrutiner. Därmed kan vi ta bort resterna av förare som bara stör de förare som verkligen hjälper oss. Vi kan ladda ner den från denna länk.

Drivrutinen för guiden

Det här programmet låter oss också utföra en mängd olika drivrutinsuppgifter, inklusive felsökning. Vi kan också skapa en säkerhetskopia av dem så att vi inte söker efter alla de drivrutiner som vi har tappat bort eller som vi laddar ner från Internet. Vi kan ladda ner Driver Magician härifrån.

Drivrutinen för sopmaskinen

Denna applikation tar hand om att avinstallera drivrutinerna, ta bort eventuella överblivna filer av denna typ och även skapa en säkerhetskopia av dem. Dess funktion är mycket enkel, även om du måste vara försiktig med riskerna med att avinstallera drivrutiner. Vi kan ladda ner det från den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button