ett program för att konvertera ljudfiler –

Gratis MP3 WMA Converter är ljudomvandlare som kännetecknas av kompatibilitet med de mest populära formaten som MP3, OGG, WMA, AAC, MPC, APE, AC3, FLAC och WAV. Det är därför vi kan använda det för att överföra filer från ett format till ett annat så att det är tillgängligt i ett format som är kompatibelt med enheten vi ska spela det på.

Vi pratar om en mycket lättanvänd omvandlare eftersom den utför konverteringar med bara några klick, och ännu viktigare, den är helt gratis, så den kan rädda oss mer än ett problem utan att behöva betala och få bra resultat. Med detta program kommer vi att uppnå höga omvandlingshastigheter samtidigt som du kan spara lagringsutrymme när du överför WAV-filer till MP3. Dessutom har den möjlighet att redigera sina taggar genom att lägga till ID3v1 och ID3v2 Tag Editor , därför kan vi ändra all information som finns i våra ljudfiler efter eget gottfinnande.

Hur man konverterar ljudformat med gratis MP3 WMA Converter

När vi kör programmet hittar vi ett enkelt gränssnitt, fast med en bild, kanske lite förlegat, men välorganiserat så att vi inte har några problem att använda det. Överst hittar vi det klassiska ikonverktygsfältet där vi kan hitta alla steg som behövs för att utföra transformationerna.

Lägga till filer

För att göra detta är det första vi behöver göra lägg till fil eller filer vad vi vill förändra. För att göra detta kan vi göra detta genom att dra filen direkt till kolumnen Filer att konvertera eller genom att använda knappen Lägg till filer. Genom att klicka kan vi navigera genom Windows Explorer för att hitta och välja de nödvändiga filerna. Vi kan också lägga till en hel mapp genom att dra och släppa den i gränssnittet eller använda ikonen Lägg till katalog.

Ställ in lagringsväg och format

När vi har lagt till filerna tar vi en titt på den högra kolumnen i Utdatakonfigurationer. Härifrån kan vi välja “Output Directory” var vill vi ha filen som ett resultat av omvandlingen att bli räddad … Vi kan också välja “Output Format” vilket formatet vi vill konvertera till (APE, FLAC, MP3, MPC, OGG, WAV, WMA) samt “Format Type”. Om vi ​​här klickar på fältet med tre punkter kommer ett nytt fönster upp där vi kan ändra en del av datan beroende på vilket format vi har valt. Om vi ​​till exempel väljer MP3 kan vi ändra frekvensen, bithastigheten och kvaliteten på kodaren. Dessutom har den andra konfigurationsflikar lämpliga för mer avancerade användare.

Redigera filetiketter

I samma kolumn har vi även fliken “Tag Editor”. Om vi ​​klickar på den kan vi redigera ID3v1- och ID3v2-taggar för varje fil. På så sätt kan vi skriva ner titel, artist, album, genre, år, spår, etc. När vi har lagt till alla intressefält klickar du bara på den diskettformade ikonen för att spara alla ändringar.

Konvertera alla filer med ett klick

Nu behöver vi bara konvertera våra filer, och för detta kommer vi att trycka på knappen “Konvertera!” ligger högst upp. Från det ögonblicket därefter kommer programmet att ta hand om omvandlingen och du kan följa hela processen i avsnittet “Konverteringsinformation” i det nedre högra hörnet. När konverteringen är klar kommer filerna att finnas tillgängliga i den mapp vi väljer. Konverteringsprocessen kan anses vara snabb, även om hastigheten beror på antalet filer och formatet och kvaliteten på filerna.

Slutsatser

Free MP3 WMA Converter är ett program som gör ett utmärkt jobb med sin uppgift, som på grund av sin fria och enkelhet kan anses vara ett bra alternativ för att konvertera våra musikfiler till olika format. Å andra sidan påverkar denna enkelhet även den totala avsaknaden av ytterligare funktioner som vi kanske har missat, som till exempel möjligheten att extrahera ljud från video.

Ladda ner gratis MP3 WMA Converter

Free MP3 WMA Converter är en ljudkonverterare med Gratisprogram licens, så det är helt gratis och kan laddas ner från denna länk. Programmet är kompatibelt med Windows operativsystem och tar bara 6 MB på vår hårddisk. Även om denna applikation inte har stötts på cirka 10 år, är detta inte ett hinder för att den fungerar korrekt.

När vi installerar programmet kommer guiden att erbjuda oss möjligheten att installera en CD-ripper och filavskärare gratis, i det här fallet en 30-dagars provperiod. Om vi ​​inte vill installera det måste vi avmarkera lämplig ruta … I slutet av installationen kan vi välja att köra på spanska, även om översättningen inte är perfekt, så vi hittar lite information på engelska.

Alternativ för Free Mp3 Wma-konverterare

Om vi ​​letar efter ett program som kan hjälpa oss att ändra formatet på våra ljudfiler, erbjuder vi ett par alternativ. Free MP3 WMA Converter:

AVS Audio Converter

Denna ljudomvandlare låter dig konvertera ljud till olika format som MP3, WMA, WAV och mer. Dessutom har den ytterligare funktioner som möjligheten att exportera ljud från video, konvertera spår till ljudboksformat och en redigerare som låter oss klippa och ta bort delar av en fil. AVS Audio Converter är en gratis applikation som vi kan ladda ner direkt från hans Honest Sign-webbplats.

Free Ljudkonverterare

Detta program är en ljudformatkonverterare som sticker ut på grund av det stora antalet kompatibla format som AAC, AC4, M4A, MP3, OOG, WMA och många fler. En extra fördel är att den är kompatibel med förlustfria ljudformat som FLAC eller WAV. Dessutom kan vi batchkonvertera och redigera profilen för varje ljudfil. Free Audio Converter är helt gratis och kan laddas ner från utvecklarens webbplats.

Relaterade artiklar

Back to top button