ett program för att kommunicera med andra användare medan du spelar spel på en PC –

Och det är att båda fantastiska kopplingar, i de flesta fall, tillsammans med de plattformar och program vi kan använda, gör detta möjligt. Dessutom, för allt detta, har vi flera sätt, beroende på behoven i varje fall. Vi kan kommunicera med andra genom text , den mest klassiska versionen. Men samtidigt är detta vad vi kan göra med vår röst eller videokonferens

Som vi nämnde har vi för allt detta många lösningar i form av mjukvara, lokalt eller online. Tja, i samma rader kommer vi att prata med dig om en av de lösningar som säkert kommer att väcka stort intresse.

Fördelar med att installera och använda TeamSpeak för dina PC-spel

Här informerar vi dig om att vi särskilt i detta fall hittar en TeamSpeak mjukvarulösning som fungerar som ett fullfjädrat Internet. kommunikationssystem … Och genom att det kommer att tillåta oss att utföra uppgifter av denna typ med internetanvändare från var som helst i världen. Hur kunde det vara annorlunda, det är vad vi uppnår tack vare de funktioner som det erbjuder oss genom att helt enkelt ställa in programvara. på en PC. Dessa kommunikationer utförs också direkt och i realtid.

Vi pratar om mjukvara som gradvis har förbättrats under åren. Det har funnits ett tag, och dess utvecklare är erfarna nog att veta vad deras kunder behöver. Faktum är att denna lösning med tiden har skapat en nisch på den växande PC-marknaden. Videospel … Därför, för att dra nytta av allt detta, är det första vi gör att installera det på datorn. Processen i sig är väldigt enkel, vi behöver bara ange installationsvägen och maskinvaruanvändarna som kommer att kunna använda den.

Efter slutförandet av själva processen program kommer att be oss om tillåtelse att samla in viss data om användningen av programmet. De skickas till företagets servrar för att förbättra produkten i framtiden. Att acceptera allt detta är valfritt, det beror på alla.

Gränssnitt och första steg med TeamSpeak

Som vi nämnde tidigare, på grund av deras natur och funktionalitet , är ett program som har fått stort erkännande i spelgemenskapen. För att ge oss en idé använder den programvaran vi pratade om för att kommunicera med varandra i realtid under och efter spel. Dessutom, så snart allt detta är känt för deras utvecklare de introducerar nya verktyg för att underlätta denna typ av uppgifter.

Allt detta görs igenom Huvudgränssnitt från vilken vi styr det mesta av programmet. Poängen är att vi först hittar ett fönster uppdelat i tre väldifferentierade paneler.

Den första, som ligger till vänster om huvudfönstret, visar oss de tillgängliga kanalerna som vi kan ansluta till från en specifik server … Å andra sidan finner vi möjligheten att få mer detaljerad information om var och en av dessa kanaler, som kommer att visas i den högra rutan i fönstret. Dessutom kommer alla förändringar som sker i realtid , ser vi dem i den tredje panelen under dem.

Samtidigt och som vanligt i Windows-appar , högst upp i gränssnittet kommer vi att se en serie genvägar och menyer. Det är dessa som gör att vi kan kontrollera arbetet. TeamSpeak: Onlinechatt på ett mer direkt sätt. Låt oss säga att i slutet av huvudfönstret, längst ner, hittar vi den sista dialogrutan. Detta kommer att vara till stor hjälp när det gäller att kommunicera med andra användare via sms medan vi leker med våra kontakter och vänner.

Hur man ansluter till en server i TeamSpeak

Som vi kommer att se är det ganska enkelt att köra programmet som sådant. Naturligtvis, det första vi behöver veta är fjärrservern vi vill ansluta till. För att göra detta behöver vi bara placera gränssnittet i menyn “Anslutningar” och välja alternativet “Anslut”. För närvarande kommer ett nytt fönster upp på skärmen där vi kan ange adressen Fjärrserver som vi ska knyta an till.

Det är värt att notera att i det här avsnittet hittar vi vår egen TeamSpeak-server som standard, men vi kan ange vilken annan som helst. Dessutom kommer i många fall ett åtkomstlösenord att begäras för att kunna upprätta anslutningen som sådan.

Hur man laddar ner TeamSpeak gratis

Som redan nämnts, i detta fall finner vi gratis program som vi kan dra nytta av utan att spendera en enda euro. Därför är allt vi behöver göra för att kommunicera med resten av världen härifrån att ladda ner klienten från dess officiella webbplats, det vill säga från den här länken. Det är värt att notera att här hittar vi den nedladdningsbara versionen 32 bitar och ytterligare en av 64, på Windows, Linux och macOS-plattformar.

Andra alternativ till TeamSpeak

Disharmoni

Det är ett populärt förslag som det som diskuteras som inte har slutat få följare genom åren. Vi kan göra detta från den här länken och den ger oss de nödvändiga verktygen för att ta kontakt med resten av världen. Således kommer programmet att tillåta oss att skapa grupper, aktivera nya chattar, skapa våra vänlistor och kontakter osv.

Skype

Men kanske är ett av dessa förslag för att kommunicera över Internet på olika sätt som du är mer bekant med Skype … Detta är förslaget som Microsoft representerar oss i detta avseende, och det låter oss prata om Telefon , chatt, videokonferenser, etc. För att bevisa vad vi säger till dig kan du göra det med den här länken.

Relaterade artiklar

Back to top button