Ett påskägg med R2-D2 gömmer sig i lådan till OnePlus 5T Star Wars Edition (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ett påskägg med R2-D2 gömmer sig i lådan till OnePlus 5T Star Wars Edition (foto)

Överraskningarna i OnePlus 5T Star Wars Edition, tyvärr reserverad för den indiska marknaden och vissa skandinaviska länder (Finland, Sverige och Danmark), är inte begränsade till det yttre utseendet och mjukvaruanpassningarna: de första lyckliga användarna som får tag på den har i faktum märkte en sympatisk påskägggömd i förpackningen, som döljer en delbild av R2-D2.

OnePlus utvecklingsteam verkar ha velat ha kul tillsammans med Star Wars-fans: för att upptäcka överraskningen är det faktiskt nödvändigt att testa sig själv med ett antal ledtrådar.

Den första är gömd i hälsningsmeddelandet som finns inuti paketet: de första bokstäverna i varje rad utgör frasen “Klättra med penna”, det vill säga “klottrar med en penna”. Genom att göra detta är det möjligt att under huvudmeddelandet läsa en ny skrift, som säger “Hitta det hemliga facket och kolla väderprognosen för Ahch-To.”

Använd lite kraft på botten av lådan (nej, gör det inte den där Forza) är det möjligt att avslöja ett litet dolt fack som innehåller en prisma hopfälld, en stå och några monteringsanvisningar.

Efter att ha följt dem återstår bara att följa den sista delen av gåtan och söka, på OnePlus väderapp, efter platsen “Ahch-To” (en planet närvarande i Star Wars-sagan).

Indikatorer kommer att visas på enhetens skärm för att placera prismat korrekt, och ett animerat meddelande kommer att börja spelas, vilket lämnar dig i slutet med ett ‘3D-bild av R2-D2 och med varningen “Må kraften vara med dig”.

Relaterade artiklar

Back to top button