Ett nytt ZenFone 3-riktmärke bekräftar att det kommer att finnas många gigabyte och megapixlar

Note: We hope you enjoy reading this article: Ett nytt ZenFone 3-riktmärke bekräftar att det kommer att finnas många gigabyte och megapixlar

De “tre” i nästa ZenFone det kommer förmodligen inte att vara ett slumptal, som de förväntas minst 3 nya modeller (vi har redan sett dem i den här artikeln), och var och en av dessa kommer förmodligen att ha andra varianter för att berika uppställningen. En av dessa (Asus Z016D) hittades i GFXBench-databasen.

Baserat på vad som rapporterats kommer vi att ha Snapdragon 820 kopplad till 4 GB RAM, och väl 128 GB internminne, alla med Android Marshmallow “ASUS edition”. På baksidan hittar vi en 22,5 megapixel kamera (vi avrunda till 23MP?), medan framtill stannar sensorn på 8 megapixlar.

LÄS ÄVEN: ASUS ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe och ZenFone 3 Max finns i den här videon (och på AnTuTu)

Diagonalen på skärmen är också häpnadsväckande: 13,8 tum full HD, men detta bör bara vara ett fel, och storleken vi hänvisar till är förmodligen 5,5 ”. Eller så är det här en ASUS-duk och inte en smartphone.

Kort sagt, vi behöver förtydliga den exakta uppställningen av ZenFone 3, men som tur är är presentationen satt till nästa måndag 30 maj, så nu är väntan riktigt kort, och på måndag morgon kommer vi redan att ha alla officiella detaljer att rapportera till dig.

Relaterade artiklar

Back to top button