Ett knep för att undvika den obligatoriska internetanslutningen hemifrån –

Det är inga nyheter. Sedan lanseringen av Windows 10 har Microsoft arbetat mycket hårt för att övertyga användare att skapa ett Microsoft-konto när de först konfigurerar operativsystemet. Med varje OS-uppdatering blev det svårare och svårare att slutföra installationen utan att logga in på ett onlinekonto. Förlåt, ankomst Windows 11 är detta kommer att komplicera saker och ting ännu mer, särskilt för användare av Home Edition.

Windows 10 Home kommer att tvinga Internet att slutföra installationen

Förra veckan kunde vi se det Windows 11 Pro, när vi skapar ett nytt användarkonto kan vi ange inloggningsalternativ för att skapa ett offlinekonto utan att ansluta. Dessutom, om vi installerar Pro-versionen och vi inte har internet, kommer själva operativsystemet att tillåta oss att hoppa över anslutningsprocessen och fortsätta arbeta utan internet, utan att behöva gå igenom Microsoft-ringen när som helst.

Men detta händer inte i Hemversion. Om vi ​​installerar denna “hem”-version av operativsystemet kommer vi att stöta på många andra hinder som kommer att hindra oss från att fortsätta installera OS om vi inte har en aktiv anslutning.

Hemversionen visar oss inte inloggningsalternativen när du skapar ett nytt konto, som den gör med Pro. Om internetanslutningen har verifierats kommer vi därför inte längre att kunna skapa ett offlinekonto.

Cuenta offline lokal Windows 11

Men detta är inte det enda hindret. Det skulle vara logiskt att koppla från Internet när du installerar operativsystemet för att undvika behovet logga in med ett Microsoft konto … Problemet är att medan vi i Windows 10 Pro kan “hoppa över” anslutningsprocessen, i Home saknas det här alternativet.

Conectar Internet installerar Windows 11 Home

Microsoft visar oss inga alternativ för att fortsätta arbeta utan en internetanslutning. Men om vi kommer till denna punkt bör vi veta att det finns ett enkelt knep genom vilket vi kan hoppa över det här steget.

Söker hjälp Alt + F4

Trots Microsofts försök att tvinga alla användare att gå igenom bågen och skapa ett onlinekonto för operativsystemet, finns det ett litet knep som gör att vi kan fortsätta utan att skapa det kontot i hemversionen.

För att göra detta, allt vi behöver göra är att följa anvisningarna i Windows 10 Initial Setup Wizard till den punkt där den ber oss att ansluta till Internet. Här är vad vi ska göra tryck på kortkommandot Alt + F4 … Efter att ha gjort detta kommer vi automatiskt att stänga fönstret för val av nätverk och kan fortsätta att installera operativsystemet med ett lokalt konto i offlineläge.

Vi vet inte om det här tricket kommer att fortsätta att fungera när Microsoft släpper det sista operativsystemet, men för närvarande kan det vara ett snabbt sätt att testa det här nya systemet utan att behöva logga in.

Relaterade artiklar

Back to top button