ett gratis program för att avinstallera applikationer –

Även om alla program som vi installerar på vår dator måste innehålla ett eget avinstallationsprogram, som vi kan hitta i själva installationsmappen. Men i många fall är de vanligtvis inte särskilt effektiva, lämnar spår i filer och mappar som är oanvändbara, och i andra inkluderar de inte ens dem. Det är sant att Windows inkluderar en egen applikation för att avinstallera applikationer som finns på Kontrollpanelen. Detta verktyg, även om det låter oss avinstallera appar, fungerar inte alltid som vi skulle vilja.

Detta är på grund av detta. Om vi ​​vill vara säkra på fullständig och effektiv borttagning av något program utan att lämna några spår, låt oss använda ett speciellt program för detta, till exempel HiBit Uninstaller.

HiBit Uninstaller, rengöringsmedlet du behöver för din PC

HiBit Uninstaller är ett program som hjälper oss att hålla reda på de applikationer som vi har installerat på vår PC. Med detta kan vi rena de som vi inte använder eller inte längre behövs. Till skillnad från avinstallationsverktyget, som inkluderar själva programmen, HiBit Unistaller tar bort alla ändringar som gjorts i Windows register , såväl som alla filer eller mappar som är relaterade till själva programmet

Detta avinstallationsprogram kommer att ta hand om en djup och snabb skanning för att ta bort eventuella rester som den hittar och kommer att kunna tvångsta bort alla program, även de mest rebelliska. Dessutom har den möjlighet att avinstallera batchprogram samt applikationer som vi har installerat från Microsoft Store. Dessutom tillåter det oss att utesluta webbläsartillägg och framför allt, lösa eventuella registerproblem för att öka prestandan på vår PC.

Ta bort alla program även med tvång

Så fort vi startar programmet dyker ett fönster upp med dess huvudmeny, som har ett gränssnitt som liknar avinstallationsprogrammet inbyggt i Windows. Därför blir det väldigt enkelt att använda det, eftersom det till och med har en spansk översättning. På toppen visar han oss data om hårdvaran på vår dator som t.ex som processor, grafikkort, tillgängligt RAM-minne och operativsystem.

I den centrala delen visar den oss automatiskt alla program som vi har installerat på vår PC tillsammans med installationsdatum, storlek, typ (32 eller 64 bitar) och ytterligare kommentarer. Dessa poster kan sorteras efter något av dessa kriterier genom att klicka på lämplig kolumn. Den har också en sökfunktion tillgänglig ifall vi inte kan hitta programmet vi letar efter.

Den visar oss all information om installerade program.

Om vi ​​väljer någon applikation visas den längst ner fler detaljer om det, som dess version, installationsplats, registerposter och webbplats. På så sätt kan vi veta allt om de applikationer som vi har installerat på vårt system.

Om du klickar höger musknapp i vilken applikation som helst visas en snabbmeny, där det, förutom den vanliga metoden för borttagning, finns ett läge “Tvingad radering”. På så sätt kommer vi att kunna använda våld med en avancerad metod utformad för att skanna och ta bort överblivna filer och registernycklar. Andra alternativ visas också, som “Öppna registernyckel” eller installationsmapp, generera rapporter eller söka efter information om ett okänt program på Internet.

Har verktyg med ytterligare funktioner

Överst hittar vi fliken “Verktyg”, där vi hittar serien ytterligare funktioner … I det här avsnittet kan vi hantera Microsoft Store-appar, ta bort ogiltiga registerposter, ta bort onödiga filer för att frigöra utrymme, ta bort tomma mappar och trasiga genvägar. Dessutom tillåter det oss att avsluta pågående processer, hantera startposter, tjänster, drivrutiner, schemalagda uppgifter och snabbmenyposter.

Slutsatser

HiBit Unistaller är fullständig avinstallation av programmet … Förutom att hitta och ta bort filer och onödiga registernycklar har den ytterligare verktyg utformade för att rengöra och optimera vår hårddisk. Allt detta är helt gratis och utan irriterande annonser, vilket gör detta program starkt rekommenderat och värt att ha till vårt förfogande när som helst.

HiBit Uninstaller gratis nedladdning

HiBit Unistaller är ett helt gratis program som vi kan ladda ner direkt från Honest Sign-webbplatsen. Det är kompatibelt med Windows-operativsystemet i dess versioner Vista, 7, 8 och 10 giltig för både 32-bitars och 64-bitars system. Den har också som installatör version och bärbar version. Således kan den köras på vilken dator som helst från en extern lagringsenhet som en hårddisk, flash-enhet, minneskort etc.

Dess senaste tillgängliga version är 2.5.90 motsvarande 7 januari 2021 … Således står vi inför ett program som har en utmärkt uppdaterings- och supportpolicy från utvecklarna, vilket är av stort värde, särskilt eftersom det är en gratis applikation.

Alternativ till HiBit Uninstaller

Om vi ​​letar efter ett program som hjälper oss att avinstallera program och rensa upp vår hårddisk, föreslår vi att du tar hänsyn till flera HiBit Unistaller-alternativ:

Avinstallation av bulkskräp

Det är programvara som kan upptäcka alla program som inte är registrerade i systemet. Det är kapabelt att upptäcka de allra flesta appar och spel för att eliminera dem helt. Han har till och med ett system som gör allt automatiskt. Bulk Crap Uninstaller är en gratis bärbar applikation som vi kan ladda ner här.

GeekUninstaller

Det här programmet hjälper oss att ta bort all Windows-programvara. Den har de nödvändiga funktionerna för att ta bort program som vi inte längre behöver, ett i taget. Dessutom är det helt gratis och annonsfritt. GeekUninstaller kan laddas ner direkt från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button